Nieuw (zaterdag)voetbal team DVVC

Foto:

Afgelopen zaterdag, in de miezerregen, verschenen er op de velden van DVVC “nieuwe” gezichten. De leden van het gloednieuwe vrienden-zaterdagteam speelden hun 2e vriendschappelijke wedstrijd tegen een “oud” DVVC-team, de JO19.

Het vriendenteam is meteen opgenomen in de DVVC-familie en dat komt vandaag zeker goed uit want er waren wat GroenWitte routiniers die ook graag een balletje wilden trappen en zodoende het nieuwe team op volle sterkte konden brengen. De regendruppels aan het begin van de wedstrijd konden beide teams niet echt deren. Het zorgde dat ze ‘wakker’ op het veld stonden.

De mannen van het vriendenteam hebben, in het verleden, wel allemaal gevoetbald, maar zoals ze zelf aangeven: “Te lang, te stil gestaan”, ze moesten dan ook alle zeilen bijzetten tegen hun wat jongere tegenstander. Bij het aanbreken van de rust was de stand 3-1 in het voordeel van JO19.

Na het tactische overleg in de rust schommelde het wat heen en weer, met kansen aan beide zijde en kroop het vriendenteam wat dichterbij om daarna weer op achterstand gezet te worden. Na een welgemikte penalty was het verschil weer geslonken tot 1 doelpunt. JO19 haalde echter nog 1x verwoestend uit en bracht de eindstand tenslotte op 5-3.
Het ontmoedigd de teamleden van het vrienden-zaterdagteam echter niet. In tegendeel, ze zijn vastbesloten om revanche te nemen.

Misschien wel met jouw hulp!? Want wellicht heb jij ook zin om op zaterdag te ontkateren in “de wei”? Om alle kleedkamerhumor aan te horen onder het mom van wedstrijdmuziek? Om een goudgele rakker te nuttigen in de kantine (zodra het weer kan) na een wedstrijd, die rond 14.30u gespeeld wordt op zaterdag? Dan ben jij de aangewezen man om dit nieuwe voetbal-vriendenteam te komen versterken. Tot nu toe zijn ze met 12 man sterk en kunnen altijd een extra wissel gebruiken.

Dus zie je het ‘ontkateren’, de kleedkamerhumor, wedstrijdmuziek en de goudgele rakker wel zitten en ben je gemotiveerd om lekker een balletje te trappen? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen! Iedere woensdagavond van 19.15u tot 21.00uur zijn ze op Sportpark Dongekant om te trainen. Stuur een berichtje of vraag naar Sander Trip.

Op naar een sportief seizoen met veel (voetbal)plezier!

Reacties