Even Voorstellen: Fatih Kamaci en Shenty Saez.

Foto:

Iedere week zetten wij een tweetal spelers in de spotlights die hun overeenkomst met de club hebben verlengd. Deze week: Fatih Kamaci en Shenty Saez. Ronn Buijs, van Reclameburo Pracht aan de Hoge Ham in Dongen en al jaren trouwe sponsor van de club, heeft de fotobewerking van de spelers verzorgd.

Even Voorstellen: Fatih Kamaci
Hij kwam aangelopen vanuit Waalwijk, waar hij bij RKC Waalwijk speelde. In dit vraaggesprek zal duidelijk worden waarom het voetbalhart van Fatih Kamaci VV Dongen is. De inmiddels 31-jarige heeft enkele jaren op betaald voetbalniveau geacteerd, zowel in Nederland als Turkije. Een lijst met mooie clubs prijkt dan ook op zijn CV: RKC Waalwijk, Top Oss, Gumushanespor en Kahramanmarasspor in Turkije. Fatih is de motor van het elftal en opereert vanuit het middenveld onder nummer 10.

Waarom de overeenkomst bij VV Dongen verlengd?
“In mijn eerste periode heb ik altijd gezegd: ik verlaat VV Dongen niet voor een andere amateurclub. Als ik wegga dan zal dat voor een profclub zijn en dat is toen ook gebeurd.”

Wat voor een gevoel heb jij bij VV Dongen?
“VV dongen heeft voor mij een speciale plek. Ik ben zeer goed opgevangen nadat ik onverwachts van RKC Waalwijk kwam. De verwachtingen waren altijd hoog gespannen zodat ik wekelijks moest blijven presteren. En dat heeft mij als voetballer geholpen om gefocust te blijven om mijn doelen te bereiken. Daardoor heb ik de stap richting het profvoetbal waar kunnen maken.”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren?
“Vreselijk! Als voetballiefhebber wil je natuurlijk trainen naar een wedstrijd toe. Helaas was dat niet mogelijk. We hebben in tweetallen natuurlijk wel een lange tijd doorgetraind. Maar dat was vooral conditioneel. Ik kijk ernaar uit om weer partijen te spelen op de training.”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen?
“Nou, ik hoop eigenlijk dat het niet lang meer duurt dat we weer terug kunnen naar het ‘normale’. Ik denk dat iedereen toe is aan een zonnige vakantie ….. even geen corona meer! Wat betreft mijn toekomst? Ik hoop nog een aantal jaren mee te kunnen zolang mijn lichaam het toelaat. Gelukkig voel ik me fit genoeg. Daarnaast heb ik sinds augustus een eigen voetbalschool bij VV Dongen (PSA) en dat doe ik met veel plezier!”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters?
“We wachten geduldig af en hopen dat we straks oefenwedstrijden mogen spelen met jullie erbij. En anders hopelijk het nieuwe seizoen! Tot snel iedereen en blijf gezond!”

Even Voorstellen: Roshendley Saez.
Aan het begin van het seizoen 2018/2019 maakte Roshendley Saez, voor intimi Shenty, de stap naar VV Dongen. De 22-jarig wordt 4 mei weer een jaartje ouder. Hij heeft voorheen gevoetbald bij T.S.V. NOAD, daarna bij de Regionale Jeugdopleiding van Willem II/RKC waarna hij weer terugkeerde naar Tilburg om zich bij de plaatselijke FC Tilburg in de kijker te spelen. Als traditionele linksbuiten speelt hij onder nummer 11.

Waarom de overeenkomst met VV Dongen verlengd?
“Dongen is en blijft een mooie club. Er komen altijd genoeg supporters kijken en 3de divisie is een heerlijk en aantrekkelijk niveau om op te voetballen. Ook vind ik dat ik persoonlijk nog veel te bewijzen heb naar VV Dongen en de supporters toe. Ik ben de afgelopen seizoenen te vaak geblesseerd geweest of er waren andere redenen waardoor ik weinig of niet gespeeld heb.”

Wat voor een gevoel heb jij bij VV Dongen?
“Een fijn gevoel heb ik als ik denk aan VV Dongen. Ze hebben me gehaald vanuit FC Tilburg en dat ze naar mij zijn komen kijken bij FC Tilburg zal ik altijd waarderen. Daarnaast de band die er is met de trainers en het team, die is heel goed. We zijn open en eerlijk naar elkaar. We winnen en verliezen samen.”

Hoe heb jij deze bizarre Corona-tijd als voetballer ervaren?
“Onbeschrijfelijk! Van standaard trainen en wedstrijden voetballen naar helemaal niks meer. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik de tijd heb gekregen om 100% te herstellen. Maar daarnaast hoop ik wel dat iedereen gezond blijft. Dat is het belangrijkste!”

Wat zijn je verwachtingen als alles weer normaal is? En jouw toekomst bij VV Dongen?
“Wanneer alles weer normaal is, verwacht ik dat wij als VV Dongen er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken. Met veel overwinningen en mooie momenten. Persoonlijk van mijzelf verwacht ik dat ik fit ben en blijf. Veel doelpunten maak namens Dongen. En zo een steentje kan bijdragen aan het team.”

Wil je nog wat kwijt naar de supporters?
“Beste supporters! Ik wil jullie bedanken voor de steun die jullie ons de afgelopen seizoenen gegeven hebben. Deze moeilijke tijd moeten we nog even volhouden en dan hoop ik dat alles weer word zoals het was. Ik heb in ieder geval heel veel zin in het nieuwe seizoen. En ik weet dat jullie dat ook hebben. We zien elkaar snel!”

 

 

 

 

Reacties