Tevredenheid 1865 op Langstraat TV

Foto:

Handboogsportvereniging Tevredenheid 1865 uit Dongen is, zoals eerder gemeld weer gestart met de trainingen. Dit bericht is ook bij de redactie van Langstraat TV niet onopgemerkt gebleven.

Afgelopen week reisde de cameraploeg van Langstraat TV af naar Dongen-Vaart. Op de banen van handboogsportvereniging Tevredenheid 1865 achter sportcafé ’t Vaartje werd een mooie rapportage gemaakt. Voorzitter Ad van Beek en penningmeester Wil Jacobs legden uit dat er in overleg met de gemeente er voor gekozen werd om de sport weer te kunnen beoefenen. Immers iedere sport heeft training nodig. De sporters zijn dan ook blij dat ze toestemming hebben gekregen om weer te oefenen. Ze gingen ook in op de veiligheidsmaatregelen die de vereniging in het kader van de coronacrisis heeft getroffen.

Ook de medewerkers van Langstraat TV namen de boog ter hand. Zij maakten kennis met deze prachtige sport. Ze merkten ook dat beheersing hiervoor noodzakelijk is. Door goed te oefenen kun je goede vorderingen maken. Ook de medewerkers waren enthousiast over deze sportdiscipline. Inmiddels is de reportage uitgezonden en is nog terug te kijken op Langstraatmedia bij uitzending gemist. Handboogsport is een sport voor jong en oud. Zowel voor valide, als mindervalide sporters. Zo is handboogsport bijvoorbeeld ook uitstekend mogelijk vanuit een rolstoel. Laat je ook inspireren en kom een kijkje nemen. Neem eventueel iemand anders mee. Het is mogelijk om op zo’n oefenavond ook zelf de handboogsport te beoefenen. Dan merk je hoe mooi deze sport is.

Reacties