Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Ook de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant is stilgelegd. Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg heeft laten zien dat het thuis moeilijk te verslaan is.

Voordat de competitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden groot werd stilgelegd werd thuis niet verloren. Twee wedstrijden werden in winst omgezet en één wedstrijd werd gelijkgespeeld. Bij de uitwedstrijden is er nog wat te winnen. Alle drie de gespeelde wedstrijden gingen verloren. Toon Verbunt is de enige die alle zes de wedstrijden meespeelde. Toch zakte hij met zijn gemiddelde van 0.363 naar 0.300. Hij liet een mooie hoogste serie van vier voor zich noteren. Ad Faro speelde vijf wedstijden en liet ook een mooie serie van vier voor zich noteren. Ook hij zakte van 0.520 naar 0.4478. Hij won drie wedstrijden en verloor er twee.

Willy v.d. Wiel en Embert Broekhoven speelden elk vier wedstrijden. Willy ging met zijn moyenne van 0.533 naar 0.566. Embert ging van 0.371 naar 0.454. Ook Wily maakte een hoogste serie van vier. Hij won twee wedstrijden en verloor er twee. Ook Embert wo twee wedstrijden en verloor er twee. En ook hij kwam uit op een hoogste serie van vier. Ton Kemmeren speelde drie wedstrijden. Hij zakte van 0.491 naar 0.417. Zijn hoogste serie was een formidabele reeks van zes. Ton verloor twee wedstrijden en won er één. Reserve Mark Pijnenburg speelde twee wedstrijden mee. Zijn hoogste serie bleef steken op drie. Hij won één wedstrijd en speelde er één gelijk. Mark speelt echter bij team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V., maar springt bij wanneer dit nodig is. Van den Nieuwehuizen had derhalve een moeizame start. Het hoopt dat de competitie spoedig herstart wordt. Dat geeft de kans om revanche te nemen.

Reacties