Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

’t Vaartje 2 had een moeizame competitie start. Helaas, maar begrijpelijk moest ook de nieuwe districtscompetitie van het district Midden-Brabant worden stilgelegd.

Op dit moment staat ’t Vaartje 2 op de derde plaats. Het beeld is wat vertekend, omdat niet alle teams evenveel wedstrijden hebben kunnen spelen. ’t Vaartje 2 heeft op dit moment zes wedstrijden gespeeld. Van deze zes wedstrijden werden er twee gewonnen, drie gingen er verloren en één werd er gelijk gespeeld. Kopman Theo Laros is de enige die alle zes de wedstrijden meespeelde. Hij won drie wedstrijden en verloor er drie. Zijn hoogste serie komt uit op vier. Hij zakte met zijn gemiddelde van 0.499 naar 0.462.

Frans Kemmeren speelde vier wedstrijden Hij steeg van 0.453 naar 0.547. Zijn hoogste serie was zes. Hij won twee van de vier wedstrijden. Piet Kamp zakte van 0.402 naar 0.386. Hij won één wedstrijd en verloor er drie. Ook zijn hoogste serie is vier. Bert van den Hooff zakte met zijn moyenne van 0.384 naar 0.333. Hij verloor twee wedstrijden en won er één. Zijn hoogste serie kwam uit op drie. Op invaller Ton Kemmeren werd één keer een beroep gedaan. Ton won met het geweldige gemiddelde van 1.107. Hij maakte bovendien een geweldige serie van liefst acht caramboles.

Ondanks de moeizame start heeft team ’t Vaartje 2 er vertrouwen in. Immers anderhalf jaar geleden werd het kampioen in de zomercompetitie en werd het uitgezonden naar de gewestelijke finales. Het team kan niet wachten om revanche te nemen voor de matige start. Hopelijk zal de competitie weer snel hervat kunnen worden. Dat blijft echter nog even afwachten.

Reacties