Dames Dongen verliezen ruim

Dames 1 H.V. Dongen (seizoen 2020/2021)

DS1 van H.V. Dongen heeft het goede spel van de verloren bekerwedstrijd, afgelopen donderdag tegen Quintus (26-27), niet kunnen waar maken in het competitie duel tegen Foreholte 2.

Afgelopen zaterdag liep Dongen van het begin achter de feiten aan en was de ploeg het spoor vooral aanvallend helemaal bijster. Zonder overleg en zonder overtuiging kwam men er niet aan te pas in Voorhout. Na een 3-0 achterstand wist men nog even terug te komen tot 4-4, maar daarna kon men geen aanspraak meer maken op succes. Na een ruststand van 13-8 hielden de ploegen elkaar in evenwicht in de 2e helft, maar in de laatste 10 minuten werd het verschil door de thuisploeg verder uitgebouwd en droop Dongen af met 25-17 nederlaag.

Volgend weekeinde staan er geen wedstrijden op het programma. Op zaterdag 24 oktober a.s. speelt H.V. Dongen om 20.00 thuis in sporthal de Salamander tegen Gemini uit Zoetermeer.

Doelpunten: Femke Loonen (5), Maartje de Kort (4), Marlou Verkou (3), Jill Verbunt (1), Hilde Loonen (1), Hannah van Middeldorp (1), Janneke Akkermans (1), Ida Broeders (1),