3e Divisie: Voorbeschouwing Blauw Geel ’38 – VV Dongen

Foto:

Wat te zeggen als je al drie keer nipt verliest met 1-0? Ook afgelopen zondag tegen Gemert verloor Dongen in de laatste minuut van Gemert.

Een ongelukkig uitgooi van de doelman viel verkeerd. Het eindresultaat, een tegendoelpunt in de laatste minuut, was voor Dongen een enorme klap. In deze toch al waardeloze Corona-tijd, waar ook nog eens geen publiek welkom is, loopt het bij de Kanaries niet zoals de begeleiding had gehoopt. Maar een schrale troost: liever een slechte beginstart en straks weer een opmars zodat je weer hoog in de middenmoot, of hoger, eindigt. Maar eerst moet het probleem, niet kunnen scoren worden getackeld. Als het blijkt dat het een mentale kwestie is geworden, dan moeten we bij onszelf te rade gaan.
‘Back to Basic!’ Juist, daar waar het te halen valt: Werken voor Elkaar en Vertrouwen in Elkaar! Dan komt het allemaal weer goed Donguh!

Zondag gaat VV Dongen op bezoek bij nummer twee Blauw Geel ’38 uit Veghel. Geen onbekende voor de geel/blauwen uit Dongen. In de hoofdklasse hebben deze twee elftallen menig robbertje uitgevochten. De komende zondag is een speciale. In het doel van Blauw Geel staat …….Jordy Zielschot. De doelman die bij VV Dongen een mooie tijd heeft meegemaakt en na Dongen bij mooie clubs heeft gespeeld. Succes allen! ‘Moge het kwartje nu eens goed vallen!’

Reacties