Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. de winst. In de eerste sessie exceleerde Theo Laros. Hij spurtte al in 21 beurten naar de finish. Hij liet het formidabele gemiddelde van 0.904. Hij maakte bovendien een fantastische serie van vijf caramboles.

Op de andere tafel speelde Frans Kemmeren een moeizame partij. Hij liep constant tegen een achterstand aan. Toch klampte hij steeds aan. In de slotfase speelde hij de partij als eerste uit. In de na-beurt wist zijn opponent een verdient gelijkspel af te dwingen. Jan Smeekens pakte in de tweede sessie de winst. Hij had maar 38 beurten om de finsh te bereiken. Hij zette het schitterende moyenne van 0.500 precies. Op de andere tafel had Mark Pijnenburg een zeer moeizame start. In de tweede fase van de partij kwam hij iets beter in ijn spel. Zijn rivaal raasde echter maar door. Deze had maar 34 beurten nodig om te finishen. Dit was zefs voor Mark te veel van het gede. Toch werd de winst met 34-28 gepakt. Deze wek speelt team Kamp een uitwedstrijd.

Verlies Corné van den Nieuwenhuizen
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg loopt tegen verlies aan. In Oosterhout werd met 37-31 verloren van team DKM. De enige winstpartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Hij finishte in maar 44 beurten en kwam uit op het gemiddelde van 0.568. Hij maakte bovendien een fabuleuze serie van vijf caramboles. De vorige week nog excellerende kopman, Willy v.d. Wiel kwam nu drie luttele caramboles te kort. Toon Verbunt kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Ook voor Embert Broekhven was er verlies. Hij kreeg ook maar 37 beurten. Deze week speelt team Van den Nieuwenhuizen in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart tegen koploper team Touché. De wedstrijd op vrijdagavond 2 oktober begint om 19.30 uur.

B2: Volle winst ’t Vaartje 2
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart pakte team ’t Vaartje 2 de volle winst. Gelegenheidskopman Ton Kemmeren stal de show. Hij speelde de partij in slechts 28 (?) beurten uit. Hij kwam uit op het super gemiddelde van 1.107 onder meer door een bvenaardse serie van acht caramboles te maken. Theo Laros speelde een degelijke partij en pakte hiermee bekwaam de winst. Ook Bert van den Hooff speelde een superieure partij. Hij was al na 38 beurten bij de finish. Hij liet het puike gemiddelde van 0.500 voor zich noteren. De einduitslag werd bepaald op 30-19. Hiermee is dit team opgeklommen naar de tweede pllaats. Dit team op dinsdagavond 6 oktober tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 1930 uur.

B2: Ook Royal Hedge pakt winst
In Waalwijk pakte team Boomkwekerij Royal Hedge de winst op team Steeds Vooruit. Het werd 25-28 voor het team uit Dongen-Vaart. De enige verliespartij was voor Ton Hamers. Ton kwam niet echt in zijn spel, waardoor verlies onvermijdelijk werd. Piet Kamp hield de verdediging uitstekend gesloten en pakte hiermee bekwaam de winst. Hij hield zijn tegenspeler bekwaam in de tang. De beste partij kwam op naam van Anton Smulders. Anton had maar 42 beurten nodig om over de meet te gaan. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.595. Door dit resultaat staat team Royal Hedge nu op een mooie gedeelde vierde plaats. Deze week speelt team Royal Hedge op dinsdagavond in sportcafé ’t Vaartje tegen team Het Groene Laken uit Sprang-Capelle.

B1: ’t Vaartje 1 pakt 1e plaats
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart pakte team ’t Vaartje 1 opnieuw de winst. Deze keer werd het 29-27 tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. De enige verliespartij kwam op naam van kopman Ton Kemmeren. Toch kwam hij slechts 3 caramboles te kort Dit viel alles mee. Zeker omdat hij een zeer matige start had. Onder meer met een geweldige serie van zes caramboles dichtte hij het gat voor een deel. In een degelijke partij pakte Arthur Snoeren de winst wel. Hij wist zijn opponent net af te troeven. Deze kwam maar één carambole te kort. Arthur maakte een mie serie van vier caramboles. Embert Broekhoven was de man van de wedstrijd. In maar 37 beurten zoefde Embert naar de finish. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.729. Door dit resultaat rukte team ’t Vaartje 1 op naar de eerste plaats. Op maandagavond 5 oktober speelt dit team in sportcafé ’t Vaartje tegen team ’t Sandoel uit Raamsdonksveer. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Reacties