Dames HV Dongen klaar voor de competitie

Dames 1 H.V. Dongen (seizoen 2020/2021)
Foto:

Voor de dames van H.V. Dongen begint aanstaande zaterdag de zaalcompetitie handbal. Net als vorig seizoen komt het team uit in de 2e divisie.

Na de gedwongen stop in maart vanwege het corona virus, zijn de dames sinds eind mei in de voorbereiding onder leiding van de nieuwe trainer/coach André de Waal. Naast de Waal kent de ploeg nog 2 nieuwe gezichten, namelijk keepster Lotte Kool (overgekomen van PSV) en Ida Broeders (afkomstig van Witte Ster). Tijdens de voorbereiding heeft Dongen de nodige oefenwedstrijden gespeeld om weer aan elkaar te wennen en om de ideeën van de nieuwe trainer eigen te maken. Na deze goede oefencampagne beginnen de dames aanstaande zaterdag om 19.00 uur aan een uitwedstrijd tegen United Breda.

Volgende week zaterdag (3 oktober) spelen de dames hun eerste thuiswedstrijd in sporthal de Salamander. Om 20.00 uur ontvangt Dongen dan Oliveo uit Pijnacker. Vanwege het corona virus zijn er maar een beperkt aantal plaatsen voor publiek beschikbaar. Publiek moet zich dan ook aanmelden om toegang te krijgen tot de tribune. Inschrijven kan via de website http://www.hvdongen.nl en de facebook pagina van H.V. Dongen. De link wordt op woensdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd om 19.00 uur online gezet.

Reacties