Olympiajeugd bruisend van start

Foto: Paul Jespers Fotografie

Vorige week de eerste wedstrijden maar afgelopen zaterdag een volledig programma. Al om half 8 een drukte van jewelste op sportpark Crispijn voor de eerste wedstrijden.

De JO8 was al vroeg aanwezig om de materialen en doeltjes klaar te zetten. En dat gaat zo de rest van de dag verder door. Alle 23 jeugdteams komen vandaag uit of thuis in actie. De JO7 teams speelden hun eerste wedstrijdjes in een toernooivorm. Het spelplezier spat van de gezichten van de jongetjes en meisjes.

Olympia is er klaar voor om de 260 jeugdleden weer een lekker seizoen voor te schotelen. Accommodatie op orde, tenues fris gewassen. Lekker voetballen maar. Olympia volgt niet de lijn van academies en voetbalscholen. Alle teams zijn voorzien van prima begeleiders en trainers. Veelal enthousiaste ouders die begeleid worden vanuit de technische commissie. De gediplomeerde trainers ondersteunen de (nog) niet gediplomeerde trainers. Ook zijn er een aantal spelers uit de selectie van Olympia’60 die de training van een jeugdteam onder hun hoede hebben genomen.

Dat deze #AllemaalOlympia aanpak aanslaat, blijkt wel weer uit de vele aanmeldingen van vooral de allerjongste jeugd. Olympia’60 is er trots op.

foto’s: Paul Jespers Fotografie

Reacties