Toekomstige Sarina Wiegman ‘s bij VV Dongen?

Foto:

Jeske van de Ven (13 jaar) en Sofie Timmermans (14 jaar) voetballen niet alleen in een van de jeugdelftallen van VV Dongen, maar hebben zich ook aangemeld als assistent-trainer. Op de vraag of er in hun een toekomstige trainer schuilt, antwoorden beide enthousiastelingen in koor: ,,Zeker!” Zeker ook als je vraagt of de ambities nog verder gaan. ,,Trainer op hoog niveau is een droom. En als je dan zo ver kunt komen als Sarina Wiegman, zou helemaal top zijn!”

Jeske speelt in de J013-1 en Sofie in de J015-3. Beiden zijn vol plezier begonnen als assistent-trainer. ,,Wij hebben plezier om de nu nog jonge voetballertjes te mogen begeleiden in de nieuwe trainingsopzet bij de jeugd. Zowel zij als wij hebben daar plezier in.” De samenwerking spreekt de beide meiden aan, waarbij het hun gaat om de jeugd beter te laten worden. Zij omschrijven dit als volgt: ,,Plezier blijven houden en elke training ietsje beter worden.”

Het tweetal assisteert nu hoofdtrainer Xam van Domburg van de J011 tijdens de circuittrainingen. ,,De meiden zijn dolenthousiast dit te mogen en te kunnen doen!”, is zijn reactie. Overigens traint het meisjesteam, M013, op maandag- en woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur. Informeer eens bij hun leidster Jannie van Hees (van het Dongens Genieten) 06 41 48 14 27.

Reacties