Patrick de Rooij en Rolf Drewes winnen vrijekoppel wedstrijd

Foto: Pixabay License/stevepb

Zondag 30 augustus 2020 staan er 10 vissers te wachten om s ’morgens vroeg te kunnen gaan vissen aan de Schapenwei te Oosterhout.
Het was de eerste wedstrijd van dit seizoen de reden is bekend daar hebben we het maar niet over.

Nadat de wedstrijdcommissie de nummers zelf hadden getrokken en de vissers wisten welk steknummer ze hadden, konden zij naar hun plaats gaan om de hengels in paraatheid te brengen. Om negen uur klonk de toeter en ja hoor eindelijk mochten we weer beginnen met de wedstrijd heerlijk is dat. De bollen voer en de korfjes vlogen door de lucht op naar een te vissen stek.

De weergoden deden het rustig aan af en toe een buitje maar dat maakte de vissers niets uit en gingen gewoon door met vissen vangen.
De eerste schepnetjes gingen al snel in het water om de eerste vissen binnen te halen. Er werden niet veel grote vissen gevangen maar meer wat kleinere soorten zoals blieken, voorns en windes ook wel een enkele brasem belande in het netje. Uiteindelijk kwam er toch een individuele winnaar uit de bus dat was wie anders de meester met de vaste stok Patrick de Rooij hij ving 7700 gram bij elkaar.

Om 13.00 uur klonk helaas de toeter en moesten we stoppen met vissen, de weeg ploeg gingen weer wegen en daarna konden we de koppels aan elkaar gelood worden. Uiteindelijk loten Rolf Drewes die zelf 6500 gram ving Patrick de Rooij en zij werden de winnaars van vandaag en samen hadden ze 14200 gram.

2e werden de toppers Ron Vermeulen en Wim Tempelaars met 8750 gram
3e werd Lucien van Loon en Wim de Vos met 8350 gram
4e Santino Drewes en Henk Bakx met7300 gram
5e Martien de Wit en Ad van Iersel met 3650gram.

Aanstaande zondag 6 september Kampioens wedstrijd 2020 vaste stok wedstrijd aan de Donge te s ’Gravenmoer
inschrijftijd 7.00 uur tot 7.15 uur
Vissen van 8.30 uur tot 11.30 uur
Tot dan.

Reacties