DVVC verslaat in 2e oefenwedstrijd vv De Bocht’80 met 5 – 1

Vandaag kwam voormalig trainer van DVVC Suat Tasci met zijn nieuwe club De Bocht’80 naar Dongen voor een oefenpartij.

Vanaf het begin zocht DVVC de aanval en lag het tempo hoog. Uit de kansen die ze creëerden werden er voor de rust twee benut. Jason Kuklewski opende na ca. 20minuten met een snoeihard onhoudbaar schot de score: 1 – 0. Doelpunten maker maakte, onder luid applaus en gejoel van de DVVC-fans een vreugdesprong. Een kwartiertje later was het Fara Abdurakhmanov die met een welgemikt schot, en tot grote vreugde van de thuisfans achter het doel van de gasten, de keeper van De Bocht passeerden: 2-0. De goals, de manier waarop ze gemaakt werden, waren om in te lijsten en zorgde voor zelfvertrouwen in de ploeg, die na de aftrap weer in de hoogste versnelling doorging.

Op een steekbal van Stefan schoot Remco Kroese de bal in de touwen. Helaas stond hij buitenspel en bleef de stand 2-0 Kort voor rust zag DVVC zijn voorsprong gehalveerd. Door niet goed ingrijpen van de achterhoede van DVVC maakte De Bocht’80 de aansluitende treffer. 2-1. Met deze stand werd de rust ingegaan.

In de 2e helft wederom een sterker DVVC en de tegenstander kon daar weinig tegenover stellen. Inmiddels kwam de regen er met bakken uit. Gelukkig zijn voetballers wel wat gewend, zon of regen, het spelletje ligt niet zomaar stil.  Het spel komt wel stil te liggen wanneer iemand zich dusdanig verstapt dat er overduidelijk een forse 9knie)blessure is. Het overkwam een speler van De Bocht en het was duidelijk dat verder spelen er absoluut niet meer in zat. Met behulp van 2 teamgenoten verliet hij het veld. Wij wensen hem sterkte en een spoedig herstel.  Het spel weer hervat en dan toch daar het doelpunt van Remco Kroese. De 3-1 is een feit. Dylan de Ruijsscher schoot de 4 – 1 binnen en het doelpunt van de voet van Bas Peeters bracht de stand op 5-1. Dit was tevens de eindstand.

Samen gevat: het was een nuttige oefenwedstrijd en DVVC heeft laten zien dat ze goed bezig zijn richting het nieuwe seizoen. Vanavond (dinsdag 25 augustus) om 20.00uur, op de DVVC-velden, de laatste oefenwedstrijd van DVVC1. Tegenstander het zaterdagteam van v.v. Oosterhout.

a.s. Zondag 30 Augustus komt 3e klasser vv Oosterhout naar Dongen voor het spelen van de eerste ronde KNVB beker. Aanvang 14.30 uur