Dubbele winst voor Johan Smulders bij Dingen darttoernooi in De Valk

Foto: CC0 Creative Commons

Op vrijdag 14 augustus werd er speciaal voor de Dongenaren een koppel en een koppel loting toernooi verspeeld. Een prima opkomst met resp. 12 en 11 koppels.

In het vaste koppel toernooi gingen Jeroen Kimenai en Johan Smulders door winst op Jeffrey Siemons en Dylan de Ruysscher naar de finale. Antos Jankowski en Dimitri van Keulen namen als laatste horde Jurgen Evers en Rens Heijmans. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar Johan Smulders en Jeroen Kimenai.

De finale in de verliezersonde werd met 3-1 gewonnen door Jan Embrechts en Mick Hoevenaars tegen Jorg Mommers en Dennis Sprangers.

De hoogste uitworp was voor Mark Lodewijks met 152, Johan Smulders had in de finale een 130 uitworp, Jeffrey Siemons gooide 107 uit en Dennis van Strien 105. Na loting van de koppels door Stefan van Baal en Dennis van Strien ging het koppel loting toernooi van start.. Johan Smulders ging samenspelend met Dennis van Strien naar zijn 2e finale door winst op Dimitri van Keulen en Dennis Sprangers. Stefan van Baal en Roy Hoevenaars werden knap finalist door winst op Oswald Janssen en Dylan de Ruysscher. In de finale een 4-0 winst voor Johan en Dennis.

Tim Hoevenaars en Jeffrey Siemons wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Mark Lodewijks en Dylan in ”t Groen. Stefan van Baal had met 120 de hoogste uitworp, Stefan had ook nog een 118 finish. In totaal 9 keer een 180 score: 2x – Johan Smulders en Antos Jankowski 1x – Jurgen Evers, Dimitri van Keulen, Roy Hoevenaars, Dylan de Ruysscher en Mark Lodewijks.

De uitslag

KOPPELS 

Winnaarsronde 

1. Johan Smulders – Jeroen Kimenai

2. Antos jankowski – Dimitri van Keulen

3. Jurgen Evers – Rens Heijmans

Jeffrey Siemons – Dylan de Ruysscher

Verliezersonde 

1. Mick Hoevenaars – Jan Embrechts

2. Dennis Sprangers – Jorg Mommers

3. Hans van Rijswijk – Gertjan Klijs

Peter Willemsen – Ralph Willemsen

 

KOPPELS LOTING 

Winnaarsronde 

1. Johan Smulders – Dennis van Strien

2. Roy Hoevenaars – Stefan van Baal

3. Dimitri van Keulen – Dennis Sprangers

Oswald Janssen – Dylan de Ruysscher

Verliezersonde 

1. Tim Hoevenaars – Jeffrey Siemons

2. Mark Lodewijsk – Dylan in ‘t Groen

3. Ralph Willemsen – Gertjan Klijs

Hans van Rijswijk – Jan Embrechts

Reacties