De Vaart Erin zoekt verkoeling

Foto:

Vorige week zondag werd er door leden van gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin de laatste oefenwedstrijd gespeeld. Onder tropische omstandigheden werd deze wedstrijd afgewerkt. Gelukkig zorgde een sproeier die op de middenbaan was geplaatst voor verkoeling.

Verschillende spelers gingen zelfs onder de sproeier staan om voor enige afkoeling te zorgen. Door deze maatregel werd het boulen toch draaglijk gemaakt. In deze laatste oefenwedstrijd waren Goorf Verbunt en Jan Kennekens de beste. Zij werden gevolgd door Lucien Snoeren en Hanny Kemmeren. Hierna volgden Anton Huijbregts en Wim Cleijn. De kleine finale ging naar Monette Couleau en Wilma Kemmeren. Deze beide spelers hadden toch nog duidelijk last van de warmte. Op 30 augustus staat de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma.

Donderdagmiddag oefenmiddag
Inmiddels is er ook gestart met een oefenmiddag op donderdag. Onder gezellige omstandigheden wordt er dan in verschillende combinaties een balletje gegooid. Regelmatig werd er even een rustpauze ingelast, waarbij er een drankje werd gedronken. Speciaal hiervoor heeft het kasteleinsechtpaar het terras geopend. Ook passanten en/of toeschouwers kunnen hier een drankje komen drinken. De boulers zijn nu ruim een maand bezig en er wordt volop genoten van het gezellige samen zijn. Het oefenen op de banen van DVE bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint steeds om 13.30. Om ongeveer 16.00 uur wordt deze oefensessie dan afgesloten. Geïnteresseerden kunnen hierbij aansluiten.

Reacties