Jeu de Boules DVE: Oefentoernooien een succes

Foto: CC0 Creative Commons

Op de banen van gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart zijn inmiddels een beperkt aantal oefentoernooien gegooid.

De nadruk ligt nadrukkelijk op oefenen, waarbij de RIVM-richtlijnen leidend zijn. Dat betekent dat is besloten om deze wedstrijden niet mee te laten tellen voor de ranking. Het oefenen staat immers voorop. In het eerste oefentoernooi ging de winst naar Wim Cleijn en Jos den Boer. Zij verslegen Wil Brekelmans en Frans Kemmeren.

In het tweede toernooi eindigden Wim Cleijn en Wil Brekelmans bovenaan. Zij versloegen in de finale Wilma Kemmeren en Monette Couleau. In het derde oefentoernooi eindigden Wil Brekelmans en Frans Kemmeren bovenaan. Ook nu eindigden Monette Coueau en Wilma Kemmeren op de tweede plaats. Op zondag 9 augustus wordt het laatste oefentoernooi gehouden. De wedstrijdleiding hoopt op 30 augustus de ranking voor het seizoen 2020-2021 op te kunnen starten.

Interesse in Jeu de Boules?
Inmiddels zijn een aantal leden op iedere donderdagmiddag aan het oefenen. Heb je ook interesse om eens een balletje te komen gooien? Sluit dan aan bij deze oefenmiddag. Speciaal voor deze gelegenheid werd ook het terras bij de Jeu de Boules-banen van sportcafé ’t Vaartje geopend, zodat ook passanten hier een drankje kunnen komen drinken. Iedere donderdagmiddag wordt er op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart vanaf 13.30 geoefend.

Reacties