19 juli oefentoernooi De Vaart Erin

Foto: CC0 Creative Commons

Nu de RIVM-maatregelen voor de buitensport weer wat zijn versoepeld gaat gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin weer een oefentoernooi houden.

Het toernooi wordt gehouden op de schitterend gelegen Jeu de Boules-banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. De richtlijnen van de RIVM met onder andere de anderhalve meter afstand zullen gerespecteerd worden. Er zal dan ook geen inschrijfgeld en ook geen prijzengeld zijn. Het gaat nadrukkelijk om het oefenen. Het is een open toernooi, maar het aantal deelnemers is gelimiteerd. Ben je geen vaste deelnemer dan dien je je van tevoren aan te melden. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email: [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen.

Oefenen op donderdagmiddag
Inmiddels zijn een aantal leden op iedere donderdagmiddag aan het oefenen. Door de coronacrisis zullen er dit jaar niet veel leden op vakantie gaan in de zomer. Daarom is tot deze oefenmiddag besloten. Speciaal voor deze gelegenheid werd ook het terras bij de Jeu de Boules-banen van sportcafé ’t Vaartje geopend, zodat ook passanten hier een drankje kunnen komen drinken. Iedere donderdagmiddag wordt er op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart vanaf 13.30 geoefend. Geïnteresseerden kunnen hierbij aansluiten.

Reacties