Spelletjesmarathon 2020 gaat door

Foto:

Voor 2020 is de spelletjesmarathon ingepland in week 33. Dit is van 10 tot en met 14 augustus. Inmiddels is besloten om de marathon door te laten gaan.

De marathon wordt gehouden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Dit jaar zou de 36e editie op de rol staan. Doordat de regelingen weer wat zijn versoepeld, heeft de organisatie de overtuiging dat het door laten gaan van de spelletjesmarathon verantwoord is. In de spelletjesmarathon worden er gedurende vijf avonden op iedere avond vijf spellen gespeeld. Of dat in de huidige situatie ook zo zal zijn moet nog nader worden bekeken. Wellicht dat gekozen wordt voor een ander aantal spellen. De spelletjesvereniging heeft voldoende spellen om de anderhalve meter afstand te kunnen garanderen.

Doordat meer afstand genomen moet worden is het maar de vraag of vijf spellen per avond mogelijk is. Deze vraag dient de komende periode te worden beantwoord. De organisatie is er wel van overtuigd dat met de huidige regelgeving het heel wel mogelijk is om een marathon te organiseren. Daarom heeft het besloten om de marathon door te laten gaan. Er zijn kansen voor elke deelnemer. In de vorige edities waren er liefst 22 verschillende winnaars. Wanneer je dus hebt besloten om niet te ver op vakantie te gaan of thuis te blijven, is het beslist een aanrader om week 33 in jouw agenda te noteren.

Reacties

Cookieinstellingen