Nieuwe clubtenues vv Dongen voor alle leden

Patrick van Overbeek ( InterSport Oosterhout), John-Paul Verkooijen (vv Dongen) en Teun Bakker (Robey Sportswear)
Foto:

‘Jouw voetbalshirt’ is niet zomaar iets. Het shirt dat je met trots draagt, samen met je teamgenoten, is onderdeel van het spel waar je wekelijks voor wil strijden.

Het clublogo op de borst en het mooie geel/blauw waar je club voor staat moet je het gevoel geven dat je indruk kan maken op de tegenstander en al met 1-0 voorstaat voordat het fluitsignaal van de scheidsrechter heeft geklonken. In samenwerking met Intersport Oosterhout is VV Dongen erin geslaagd een mooie overeenkomst te sluiten met Robey Sportswear voor de wat langere termijn.

Robey is al sinds 1947 actief in sportkleding, in het bijzonder in de voetbalwereld. Diverse BVO’s maken gebruik van deze kwaliteitstenues met een zeer eigen karakter. Het ontwerp dat voor vv Dongen is gemaakt heeft het mooie karakteristieke kraagje en het vv Dongen logo dat op de borst pronkt is ook terug te vinden in het weefsel. Een schitterend resultaat.

Dongen Steunt, dat op het tenue is gedrukt, geeft aan dat we als vv Dongen geen verschil willen van jong tot oud en als eenheid in de regio bekend willen staan. Dat vv Dongen ook een maatschappelijke betrokkenheid heeft met het initiatief Dongen Steunt wordt hierin nog meer duidelijk en hopen dat
er op deze manier meer ambassadeurs hun steentje gaan bijdragen aan dit mooie doel. Het komend seizoen zullen de tenues in eerste instantie worden uitgereikt aan de teams die toe zijn aan vervanging. Uiteraard worden de tenues die jonger zijn dan drie jaar nog gebruikt. Wij verwachten dat we vanaf volgend jaar alle tenues hebben vervangen.

Reacties