Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Door de coronacrisis konden vele competities niet worden afgerond. Het betreft ook de driebanden-klein competitie van het district Midden-Brabant. Team ’t Vaartje 3 deed nadrukkelijk mee voor het kampioenschap. Door het abrupt afbreken van de competitie om begrijpelijke redenen kon de strijd niet worden beslecht.

’t Vaartje 3 speelde 26 wedstrijden waarvan 13 thuis in sportcafé ’t Vaartje. Liefst negen wedstrijden werden gewonnen en slechts vier verloren. Van de uitwedstrijden werden er eveneens negen gewonnen en vier verloren. Kopman Ton Kemmeren deed het uitstekend hij steeg van 0.542 naar 0.616. Hij maakte bovendien een geweldige serie van negen caramboles. In zijn beste partij kwam hij uit op het formidabele gemiddelde van 1.526. Embert Broekhoven zakte van 0.568 naar 0.550. Zijn hoogste serie was zes. Ook hij zette met 0.966 een prachtige partij neer. Arthur Snoeren steeg eveneens. Hij begon met 0.436 en eindigde met het schitterende moyenne van 0.474. Zijn hoogste serie was vijf. Ook excelleerde hij met een sublieme partij van 0.958.

Theo Laros speelde slechts vijf wedstrijden mee. Hij klom iets qua gemiddelde. Hij begon met 0.494 en eindigde op 0.499. Zijn hoogste serie kwam uit op vier. In zijn beste partij kwam hij uit op 0.527. De spelers vinden het jammer dat de competitie niet naar behoren kon worden afgerond. Zeker omdat er een mogelijke titel in zat. Natuurlijk hebben ze alle begrip voor de beslissing van de Biljart Bond.

Reacties