Biljartnieuws Sportcafe ’t Vaartje

Foto:

Door de coronacrisis is ook de competitie in de drietallencompetitie in de spelsoort driebanden-groot beëindigd. ’t Vaartje 3 is in deze competitie op de vierde plaats geëindigd.

’t Vaartje 1 speelt haar thuiswedstrijden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart, Er werden 26 wedstrijden gespeeld. Er werden 13 thuiswedstrijden gespeeld. Van deze wedstrijden werden er zeven gewonnen. In vijf thuiswedstrijden moest verlies worden geïncasseerd. Bovendien werd er één wedstrijd gelijk gespeeld. Van de uitwedstrijden werden er zes gewonnen en gingen er zeven verloren. Kopman Ad Faro begon met het gemiddelde van 0.518 en eindigde op 0.520.

Hij bleef dus ongeveer gelijk. Van de 17 door hem gespeelde wedstrijden werden er negen gewonnen en zeven verloren. Één wedstrijden eindigde in een gelijkspel. In zijn beste partij kwam hij uit op het geweldige gemiddelde van 0.757. Zijn hoogste serie kwam uit op vijf. Willy v.d. Wiel zakte qua moyenne iets. Hij ging van 0.556 naar 0.533. Hij zette een formidabele reeks van acht caramboles neer. In zijn beste partij speelde hij het fraaie gemiddelde van 0.692. Hij won drie wedstrijden speelde er één gelijk en verloor er zes. Ook Patrick Schrijver zakte van 0.561 naar 0.525. Hij won acht wedstrijden speelde er één gelijk en verloor er negen. In zijn beste partij liet hij 0.828 voor zich noteren. In zijn beste serie liet hij het fraaie totaal van zes voor zich noteren.

Bart de Wijs steeg met zijn gemiddelde van 0.405 naar 0.412. Toch verloor hij tien wedstrijden en won hij er slechts drie. In zijn beste partij liet hij het mooie moyenne van 0.700 voor zich noteren. In zijn hoogste serie kwam hij niet verder dan vier. Piet Vissers zakte met zijn gemiddelde precies gelijk. Hij begon met 0.426 en eindigde op 0.397. Piet won acht wedstrijden. Bovendien speelde hij één partij gelijk. Hij verloor er negen. In zijn beste partij kwam hij uit op het prachtige 0.724. Zijn hoogste serie was vijf. De spelers vinden het jammer dat de competitie voortijdig moest worden gestopt, maar hebben hiervoor alle begrip.

Reacties