SunControls eindigt op 10e plaats

Foto:

Door de coronacrisis zijn de competities door de KNBB afgesloten. Dit betekent dat team SunControls Tilburg op de tiende plaats is geëindigd.

Team Sun Controls speelt de thuiswedstrijden in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Er werden twee thuiswedstrijden gewonnen. Voorts werden er twee gelijk gespeeld en gingen er vier verloren. Van de uitwedstrijden werden er twee in winst omgezet. Ook werd er één gelijk gespeeld. Bij vijf uitwedstrijden moest verlies geïncasseerd worden. Het team bestaat uit Patrick Schijver. Patrick had een goed seizoen en tilde zijn gemiddelde op naar 0.525. Patrick zette in zijn beste partij het magistrale gemiddelde van 0.925 neer. Hij maakte bovendien een schitterende serie van zeven.

Nhiep Tran bleef ongeveer op hetzelfde gemiddelde staan. Hij staat nu op 0.394. In zijn beste partij kwam hij uit op het formidabele moyenne van 0.892. Anton Smulders had op de kleine tafel een prima seizoen. Op de grote tafel zakte hij echter naar 0.303. Anja Verbogt speelde eveneens sterk. Zij steeg naar het mooie moyenne van 0.415. In haar beste partij liet zij het geweldige gemiddelde van 0.689 voor zich noteren. Zij maakte ook een mooie serie van zes caramboles. Ook Jos Hamers verbeterde zich naar 0.262 en Bert van den Hooff zelfs naar 0.279. Jos kwam in zijn beste partij uit op 0.408. De biljartsporters vinden het jammer dat de competitie voortijdig beëindigd moest worden. Ze hebben hier echter alle begrip voor. Volgend seizoen zijn er nieuwe kansen.

Reacties