Ton Kemmeren wint tête-à-tête

Foto:

Inmiddels zijn alle sportactiviteiten op geschort in verband met het coronavirus. Net voor de afkondiging van het sluiten van de sportcomplexen, werd nog net het tête à tête toernooi gehouden.

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd dit singlekampioenschap gehouden. Na de poulewedstrijden werden de kruisfinales gegooid. Jan Kennekens moest het hier opnemen tegen Rini Netten. Rini gaf uitstekend partij, maar kon niet voorkomen dat Jan net met de winst aan de haal ging. De eindstand was 13-11. Wil Brekelmans, de kampioen van afgelopen jaar, moest het opnemen tegen Ton Kemmeren. Ton liet zien waar toe hij in staat is en won deze partij met 13-7. In de finale stonden Jan en Ton tegenover elkaar. Ton wist ook deze partij in winst om te zetten. Het werd 13-6. Hij mag zich de kampioen noemen van 2020.

Jeanine Roest pakt titel
In de kleine finale moest Lucien Snoeren het opnemen tegen Jack Heerkens. Lucien pakte de winst met 13-7. Jeanine Roest wist al in haar tweede toernooi haar talenten te tonen. Ze won met 13-8 van Wilma Kemmeren. Wilma was eerder al kampioen, maar kon het nu niet bolwerken. In de finale stonden Jeanine en Lucien tegenover elkaar. Jeanine pakte met 13-7 overtuigend de titel. Het is nog onduidelijk wanneer de eerst volgende toernooi gespeeld kan worden. Te zijner tijd zal hierover weer informatie verstrekt worden.

Reacties