Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won dartsteam ’t Vaartje nipt van team DC No Sweat. Dit team staat op een mooie vijfde plaats.

Singlewinst was er voor Hans de Jong en Goof Verbunt, Davey Danyluk en Patty v.d. Wiel moesten verlies incasseren. Daarna werden drie van de vier koppelpartijen in winst omgezet. De teamronde werd echter gewonnen door de gasten uit Etten-Leur. Door dit resultaat staat team ’t Vaartje nu derde. Het heeft slechts één punt achterstand op de nummer twee. De koploper staat een straatlengte voor en lijkt niet meer in te halen.

Wedstrijd in Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 10 maart wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Er staan dit seizoen nog 9 wedstrijden op het programma. Alle mogelijkheden dus om je nog te plaatsen voor de eindranking. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Ook voor de minder bedreven darter. Dit vanwege het feit dat de koppels in de regel steeds geloot worden. Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint, zoals altijd om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 13 maart gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team Het Kan Net uit Etten-Leur. Team ’t Vaartje heeft de punten nodig om een podiumplaats af te dwingen. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ruud Kollenburg, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Reacties