Boerke Mutsaers voor Groeneveld en Meulemans

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje werd voor de vijftiende keer het Restaurant Boerke Mutsaers Tilburg dartstoernooi gehouden. Er was ook dit jaar weer sprake van van een mooie bezetting.

Het werd ook dit jaar weer vooral een gezellige strijd. In de winnaarronde ging de winst naar de debuterende Yvonne Meulemans en routinier Peter Groeneveld. In de finale versloegen zij Erik van Dongen en Kevin van Gorp. Het was een zinderende finale, die eindigde in een nipte 4/3. In de halve finale waren Peter en Yvonne met 3-1 te sterk voor Erwin van Riel en Tom van den Nieuwenhuizen. Erik en Kevin versloegen hier Natalie van den Nieuwehuizen en Goof Verbunt. Hier werd het 3-0.

Verliezersronde voor V.d. Nieuwenhuizen en Embregts
In de verliezersronde ging de titel naar Jim van den Nieuwenhuizen en Jan Embregts. Zij waren in de finale te sterk voor Niek de Baar en de winnaar van vorig jaar Wim Cleijn. In de halve finale waren Jim en Jan te sterk voor Frans Kemmeren en Corné v.d. Nieuwenhuizen. Het werd 2-0. Niek en Wim wonnen hier van Ton Kemmeren en voormalig winnaar Nico Severijns. Ook hier werd het 2-0. De hoogste uitworp ging met 140 naar Peter Groeneveld.

Bonnen Boerke Mutsaers
Traditiegetrouw werden er onder de nog aanwezig deelnemers twee dinerbonnen van Boerke Mutsaers verloot. Deze werden gewonnen door Erik van Dongen en Jan EmbregtsHet bleef gezellig tot in de late uurtjes. Al met al werd het een mooie opwarmer voor de carnaval.

Erelijst Boerke Mutsaers dartstoernooi:
2006: Corné Faro en Wil Luiken
2007: Benito v.d. Pas en Rob Emmen
2008: Rob Emmen en Frans Kemmeren
2009: Jac v.d. Ven en Nicole Verstijlen
2010: Wiek Claassen en Ad van Dongen
2011: Wim Cleijn en Ernest v.d. Kaay.
2012: Patty v.d. Wiel en Wim Cleijn
2013: Patty v.d. Wiel en Nick Dirven
2014: Goof Verbunt en Frans Kemmeren
2015: Janus Jansen en Willy v.d. Wiel
2016: Evert de Leeuw en Goof Verbunt
2017: Willy v.d. Wiel en Nico Severijns
2018: Nico Severijns en Jim v.d. Nieuwenhuizen
2019: Willy v.d. Wiel en Wim Cleijn
2020: Yvonne Meulemans en Peter Groeneveld

Reacties