Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Inmiddels is de inschrijving voor het Boerke Mutsaers-dartsfestijn van start gegaan. Dit traditionele evenement vind plaats in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart.

Het wordt gehouden op vrijdagavond 21 februari, de vrijdag voor carnaval en begint om 20.00 uur. Inmiddels hebben de eerste deelnemers zich al weer gemeld. Dit jaar wordt het voor de vijftiende keer gehouden. Ook dit jaar is er weer een dinerbon beschikbaar gesteld door het Tilburgse restaurant Boerke Mutsaers. Deze bon wordt onder de deelnemers verloot, zodat iedereen hier kans op heeft. Het totale inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. Het toernooi wordt door de darters gezien als een prima manier om in de sfeer van carnaval te komen, maar ook voor de niet carnavalsliefhebber is het een bijzonder leuk evenement. De koppels worden gericht geloot. Inschrijven bij sportcafé ’t Vaartje (tel: 0162-312275).

Wedstrijd bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 15 februari staat er weer een wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.

WBDF-competitie: ‘t Vaartje wint net
In Breda won team ’t Vaartje nipt van team Pôg mo Thoin. Na de singles waren beide partijen nog volledig in balans. Winst was er voor Hans de Jong en Patty v.d. Wiel. Davey Danyluk en Goof Verbunt moesten verlies incasseren. Het team bestond verder ook nog uit Ruud van Kollenburg. Vervolgens werden drie van de vier koppels in winst omgezet. De teamronde ging echter verloren. Hierdoor stond de 4-5 eindstand in de boeken. Hans de Jong liet liefst twee 180-ers voor zich noteren.

Reacties