Wiek Claassen en Dennis van Strien koppel TT kampioenen van Dongen

Foto: CC0 Creative Commons

Op zondag 9 februari werd het kampioenschap van Dongen koppels T.T. verspeeld in Café de Valk. Voor de 21e keer werd het toernooi om deze titel verspeeld. Vorig Jaar ging de titel naar Ramon Bressers en Johan Smulders die natuurlijk aanwezig waren om hun titel te verdedigen.

De opkomst was weer netjes te noemen en via poules werden de deelnemers ingedeeld. In een prima sfeertje werden de wedstrijden afgewerkt. De eerste 3 uit iedere poule gingen door naar de winnaarsronde en de overige koppels mochten verder strijden in de verliezers ronde. In de halve finale streden Wiek Claassen en Dennis van Strien tegen Johan Smulders en Ramon Bressers en wonnen deze strijd met 3-2 en werden finalisten. Dimitri van Keulen en Edwin Nuis wonnen in de andere halve finale met 3-1 van Carlo van Cleef en Dennis Hendrickx. In de finale wonnen Wiek en Dennis met 3-1 en pakte daarmee het koppel kampioenschap tac tic, proficiat.

De beste 4 koppels op de foto

v.l.n.r. de kampioenen Wiek en Dennis, Dimitri en Edwin

In de finale van de verliezersronde wonnen William Leijten en Peter Dekkers met 2-1 van Roy Netten en Niek Geutjes.

V.l.n.r. Roy, Niek, William en Peter

De uitslag op een rij

WINNAARSRONDE

1. Wiek Claassen – Dennis van Strien

2. Dimitri van Keulen – Edwin Nuis

3. Johan Smulders – Ramon Bressers

Carlo van Cleef – Dennis Hendrickx

5. Jurgen Evers – Rens Heijmans

Bram Roosen – Frank Emmerik

VERLIEZERSRONDE

1. William Leijten – Peter Dekkers

2. Niek Geutjes – Roy Netten

3. Mark Lodewijks – Jeffrey Siemons

Martin Evertse – Peter Groeneveld

————————————————————

ZONDAG 16 FEBRUARI OPEN DARTTOERNOOI IN CAFÉ DE VALK.

Voor de open ranking vindt in Café De Valk a.s. Zondag 16 februari weer een toernooi plaats. Er wordt een single en een koppeltoernooi verspeeld. Het koppeltoernooi wordt verspeeld in poules. Beide toernooien hebben een winnaars en een verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven. Graag tot zondag.

Reacties