Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi deze keer voor Peter Groeneveld. Het was de eerste keer dat hij dit jaar mee deed en hij pakte meteen de titel. In de finalepartij versloeg hij Erwin van Riel. Peter gooide subliem en gaf Erwin geen schijn van kans. Hierna eindigden Niels van Pelt en Ton Kemmeren.

Winst Peter Groeneveld en Wilma Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst naar Wilma Kemmeren en Peter Groeneveld. Zij eindigden net voor het koppel Erwin van Riel en Niels van Pelt. In de verliezerronde ging de titel naar Kees van Boxel en Frans Kemmeren. De hoogste uitworp kwam ook al op naam van Peter met een fantastische uitworp van 140. De hoogste uitworp van dit jaar. Er waren ook deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 15 februari.

Boerke Mutsaers sponsor
Op vrijdagavond 21 februari wordt in sportcafé ’t Vaartje voor de vijftiende keer een carnavalesk dartsfestijn gehouden. Een jubileumversie dus! Ook dit jaar is er weer een dinerbon beschikbaar gesteld door het Tilburgse restaurant Boerke Mutsaers. Deze bon wordt onder de deelnemers verloot, zodat iedereen hier kans op heeft. Het totale inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. Het toernooi wordt door de darters gezien als een prima manier om in de sfeer van carnaval te komen, maar ook voor de niet carnavalsliefhebber is het een bijzonder leuk evenement. Het toernooi wordt gehouden in sportcafé ’t Vaartje (tel: 0162-312275).

Reacties