Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 1 februari staat er weer een wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat.

Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.

Darts WBDF-competitie:
Nipt verlies ‘t Vaartje tegen koploper
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje van koploper DHP All Stars 2.0. Het was een spannende ontmoeting. Hans de Jong moest in de eerste partij verlies incasseren. Davey Danyluk pakte bekwaam de winst met 3-1. Het zag er slecht uit voor Ruud van Kollenburg toen hij op een 2-0 achterstand kwam. Ruud wist echter de wedstrijd te keren en won vervolgens met 3-2. Goof Verbunt verloor vervolgens zodat het na de singles 2-2 stond. Vervolgens gingen de eerste twee koppelpartijen verloren. Hans en Goof verloren nipt, doordat het uitgooien hun even in de steek liet. Ook voor Davey en Ruud was er verlies. Daarna pakten beide koppels echter wel de winst. Hierdoor stond het 4-4 en moest de teamronde de beslissing brengen. Deze ging naar de gasten, zodat verlies onvermijdelijk werd. Hierdoor handhaaft team ’t Vaartje zich op de derde plaats. De achterstand met de koploper bedraagt zeven punten.

Reacties