Olympia’60 Ipcon Indoor Soccer groot succes

Foto:

Wat is het toch altijd weer een genot om met de gehele jeugd van Olympia’60 een indoor toernooi te spelen. Van de kleinste JO7 jongetjes en meisjes tot aan de grote JO19. Lekker ballen, gebruik makend van de boarding. En door de netten kan de bal niet uit. Erg intensief !

Het is inmiddels een traditie bij Olympia’60 om jaarlijks dit te doen. Dankzij een strakke organisatie met bijbehorende scheidrechters was het wederom een leuk voetbalspektakel. Het speelde af in de Indoor Soccer accommodatie in Geertruidenberg. Een mooie locatie met twee prachtige speelvelden.

 

Het toernooi was mede mogelijk gemaakt door sponsor Ipcon. Ipcon staat voor Interim Projectmanagement & Consultancy en is de flexibele schil in de bouw, infra en energie. Zij hebben zich gespecialiseerd in het leveren van capaciteit en kennis op projecten. Alle experts hebben de kennis, kunde en capaciteit om projecten snel te doorgronden, en koppelen probleemoplossend vermogen aan ondernemerschap. Dankjewel Corné en Wilbert voor jullie bijdrage. Volgend jaar is er op zeker wéér een Ipcon Indoor Soccer toernooi bij Olympia’60.

 

 

Reacties