Eerste single winst voor Tinus van Tiel

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 26 januari j.l. vond het 14e toernooi plaats voor de ranking. Er werd een single en een koppeltoernooi verspeeld. De koppels werden verspeeld in poules, het single k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Tinus van Tiel en Dennis van Strien werden Rens Heijmans en Dennis Hendrickx finalisten. Carlo van Cleef en Henri van Es wonnen in de andere halve finale van Jurgen Evers en Rob de Waal. In een spannende finale ging de winst met 4-3 naar de Dongenaren Rens en Dennis, proficiat.

v.l.n.r. Carlo, Henri, Rens en zijn manager Pierre en Dennis

De verliezersronde werd met 3-0 gewonnen door Corné van Mastrigt en François Gruteke tegen Roy van Bijnen en Dylan Godschalk.

v.l.n.r. Corné, François, Dylan en Roy

De hoogste uitworp ging naar Carlo van Cleef met 156. Verder de volgende 100+ uitworpen, Dylan Godschalk 122, Dennis Hendrickx 118 en Rob de Waal 106.

Hierna gingen de singles van start. Rens Heijmans ging naar zijn 2e finale door winst op Jurgen Evers. Tinus van Tiel klopte als laatste Corné van Mastrigt en werd medefinalist. In de finale ging de winst met 5-1 naar Tinus die daarmee Rens af hield van de dubbel. Een prachtige eerste single winst in café De Valk van de 13 jarige Tinus, proficiat.

v.l.n.r. Corné, manager Pierre met zijn pupil Rens, Jurgen en winnaar Tinus

Dennis van Strien won met 3-2 van Roy van Bijnen in de finale van de verliezersronde.

Roy en Dennis

De hoogste uitworp was voor Marly van den Heuvel met 127. Corné van Mastrigt gooide 118 uit, Tinus Tiel 108 en Roy van Bijnen 100. In totaal werd er 13 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.) 4x 180 voor Tinus van Tiel 2x 180 voor Corné van Mastrigt en Jurgen Evers, Jurgen gooide ook de 28.400e 180 in de valk, goed voor een extra prijs van 25 euro. 1x 180 voor Carlo van Cleef, Marly van den Heuvel, Kenny Koel, Dennis van Strien en Henri van Es.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE 

1. Tinus van Tiel

2. Rens Heijmans

3. Corné van Mastrigt

Jurgen Evers

5. Henri van Es

Carlo van Cleef

Marly van den Heuvel


WINNAARS KOPPELS 

1. Dennis Hendrickx – Rens Heijmans

2. Carlo van Cleef – Henri van Es

3. Tinus van Tiel – Dennis van Strien

Rob de Waal – Jurgen Evers


VERLIEZERS SINGLE 

1. Dennis van Strien

2. Roy van Bijnen

3. Dylan Godschalk

Djowy Verhagen


VERLIEZERS KOPPELS 

1. Corné van Mastrigt – François Gruteke

2. Roy van Bijnen – Dylan Godschalk

3. Marly van den Heuvel – Djowy Verhagen

Het volgende toernooi is op zondag 2 februari, single en koppels , graag tot dan.

Reacties