26-01: Snerttoernooi De Vaart Erin

Foto: CC0 Creative Commons

Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op zondagmiddag 26 januari al weer de achtste wedstrijd van het seizoen gegooid.

De wedstrijd wordt gehouden op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart. Ook het Snerttoernooi telt weer mee voor de ranking. In de pauze wordt er een bord over heerlijke erwtensoep geserveerd voor de liefhebbers. Ook het Snerttoernooi is een open toernooi, waarbij de koppels gericht geloot worden. Je kunt je hiervoor individueel aanmelden. Je hoeft niet per se mee te doen voor de ranking. Ook een enkele keer meedoen mag.

Door de gerichte loting ontstaan er steeds min of meer gelijkwaardige koppels. Dit komt de sportieve strijd ten goede. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen.

Reacties