Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 18 januari staat er weer een wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi.

Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.

Darts WBDF-competitie:
‘t Vaartje verslaat D’n Berg
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart won team ’t Vaartje opnieuw. Deze keer werd het 7-2 tegen team D’n Berg uit Geertruidenberg. Na de singles stond het al 4-0, dankzij winst van Hans de Jong, Davey Danyluk, Ruud Kollenburg en Goof Verbunt. Het team pakte vervolgens nog twee van de vier koppelpartijen. Ook de teamronde werd in winst omgezet. Hans de Jong scoorde bovendien nog een mooie 180-er. Has leidt de ranglijst met 180-scores. Hij liet er deze competitie al acht noteren. Bovendien gooide hij er ook nog één in het bekertoernooi. Hier zit team ’t Vaartje inmiddels in achtste finale. Het heeft al drie rondes overleefd. Met het resultaat van de wedstrijd tegen D’n Berg staat team ’t Vaartje op een mooie tweede plaats i de competitie. Het heeft slechts vijf punten achterstand op de koploper.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 21 januari gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team DHP All Stars 2.0 uit Breda. Ook dit team staat in de top van het klassement. ’t Vaartje heeft de winst nodig om nog kans te maken op de titel. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud van Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 21.00 uur.

Reacties