Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 4 januari staat er weer een wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi.

Het is de eerste wedstrijd van dit kalenderjaar. Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 7 januari gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team D’n Berg uit Geertruidenberg. ’t Vaartje heeft de winst ndig om mee te blijven doen in de top van het klassement. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud van Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart begint om 21.00 uur.

Reacties