ONI pakt dure punten bij Zwaluwe

Foto:

Het had wat voeten in aarde voordat oni daadwerkelijk de punten bijgeschreven kreeg, want de leidsman had doodleuk 3-1 voor zwaluwe ingetikt en de app verstuurt, tja dan is het even in actie schieten, bellen mailen om de stand goed bij de knvb te krijgen. hopelijk is gedurende de week de uitslag en stand aangepast staat oni fier bovenaan.

En het begon allemaal zo vlotjes voor de oranjeblauwe, want na 75 sec had sander de bont zijn treffer al weer laten aantekenen. Zwaluwe nam hierna een klein beetje een overwicht en bekroonde zich in de 15e min met de 1-1 Oni richtte zich weer op, en met name Jesse Gire en Niels Fioole onderscheidde zich in minuten tot aan de rust met een perfect geplaatst schot van Jesse via de binnenkant van de paal die het doel in ging en Niels Fioole die met een vreselijk harde poeier in de korte hoek oni eigenlijk in veilige haven bracht zo zou blijken nadien. en dan hebben we het nog niet over de 3 afgekeurde doelpunten die oni door de neus werden geboord, waarbij zelfs Glenn vd Bos een treffer werd onthouden. en daar werd glenni niet blij van!!

Gelukkig kon ONI zwaluwe redelijk van het lijf houden en werd de wedstrijd met kansjes over en weer uitgespeeld. En zo stond er na 90 minuten 3-1 op het bord terwijl dit 1-3 moest zijn. gezien de overige uitslagen beleeft oni weer een gouden weekend en kijkt men uit naar het treffen van a.s. zaterdag als GDC op bezoek komt.

ONI 3 MANIFESTEERT ZICH ALWEER ALS CUPFIGTERS
a.s. zaterdag gaat men proberen om weer een ronde veder te komen. vorig jaar behaalde men de finale, en winst op Boeimeer brengt heb een reuze stap bij een eventuele halve / finale plaats, en dat zou een ongekende prestatie zijn voor dit vrienden team.

PROGRAMMA ONI 14 DEC

15.00 ONI 1 – GDC
12.30 ONI 3 – BOEIMEER
15.00 ONI vetr – 0LYMPIA
11.00 013 – SPARTA’30
10.15 – 010 – SSC

11.45 ROOSENDAAL – 016
13.00 TVC BREDA – 015
10.00 GILZE – O12
11.00 JEKA – 07

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen