Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 7 december staat er weer een wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi.

Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Goof Verbunt wint Van Leijsen-ranking
In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de achtste wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Goof Verbunt. Goof won evenveel partijen als Erwin van Riel. In de onderlinge confrontatie was Goof de beste, waardoor hij de winst voor zich opeiste. De verliezerronde kwam op naam van Sander v.d. Wiel. Hij versloeg Alex van Ginneken.

Winst Goof Verbunt en Erwin van Riel
In het koppeltoernooi ging de winst naar Goof Verbunt en Erwin van Riel. Goof pakte dus de dubbel. Zij bleven het koppel Alex van Ginneken en Sander v.d. Wiel voor. Er werden ook deze keer geen 180-ers gegooid. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 7 december.

Darts WBDF-competitie:
Nipte winst ‘t Vaartje
In Oosterhout won team ’t Vaartje met 4-5 van team de Apothekers. Davey Danyluk en Ruud van Kollenburg wonnen beiden hun singlepartij. Verlies was er voor Goof Verbunt en Patty v.d. Wiel. Vervolgens werden drie van de vier koppelpartijen gewonen door het team wat ook nog bestond uit Hans de Jong. De teamronde ging echter weer naar de gastheren. Door dit resultaat blijft team ’t Vaartje meedoen in de top van het klassement.

Reacties