Patrick de Rooij kampioen 2019

Foto:

Afgelopen vrijdag was er in  zalencentrum  ”de Viersprong’’ de jaarlijkse afsluiting van het witvis seizoen.

Dan komen de wedstrijd vissers die het afgelopen seizoen mee hebben gedaan en andere leden weer naar het gezellige café in Dongen om daar de prijs uitreiking bij te wonen. Deze gezellige avond wordt altijd met een heerlijk buffet en enkele bingo rondes aan gevuld, maar het gaat ten slotte om de prijzen die zij dit seizoen verdiend gewonnen hebben. Kampioen van 2019 werd Patrick de Rooij met 10 punten en een gewicht van 18.450 gram,2e werd Cees van Bijnen met 15 punten en een gewicht van10.250 gram 3e werd Ron Vermeulen met 16 punten en zijn totaal gewicht is 7.950 gram.
Ook wist Ron koning te worden dit gaat over de resultaten van de eerste en laatste wedstrijd.

Kanjer koning werd Wim Tempelaars die wist de zwaarste vis in het bewaarnet te krijgen een gewicht van 3.575 gram gevangen inde Donge in s ’Gravenmoer De zomeravond daar was Rolf Drewes oppermachtig die wist hij op zijn naam te schrijven met 7 punten en een gewicht van17.675 gram Sportvisser van het jaar werd Ron Vermeulen met 288 punten die zijn grootste concurrent Leo Akkermans helaas af moest haken en dan nog zeggen dat je geen geluk hebt Ronnie. Het was weer een geslaagde avond met gezelligheid en saamhorigheid zo sluiten wij dit mooie seizoen 2019 waar het weer gezellig en sportief en af en toe leuke vangsten af, en hopen jullie weer te verwelkomen in vis seizoen 2020.

Zo willen wij Fred en Petra Heijnen bedanken voor hun gast vrijheid en het heerlijk buffet. Ook het bestuur dat het weer altijd in goede banen laat lopen. En de wedstrijd commissie die het altijd ook al word het steeds moeilijker om vis water te vinden toch weer voor elkaar heeft om de wedstrijden te organiseren. En ook de vissers want zonder de vissers geen wedstrijden voor jullie sportieve inzet en ook tijdens het wegen dat jullie de wedstrijd commissie een handje helpen.

P.s. op 14 december is er weer een zitdag dan kunt u uw visdocumenten in het café bij Fred weer ophalen dan zitten Leo en Henk weer voor u klaar. Tot volgend jaar.

Reacties