Erwin van Riel wint Van Leijsen-ranking

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de zevende wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Erwin van Riel. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem. Erwin won al zijn partijen. Hij won derhalve met overmacht. Gert-Jan van Peer legde beslag op de tweede plaats. De verliezerronde kwam op naam van Alex van Ginneken.

Winst Gert-Jan van Peer en Erwin van Riel
In het koppeltoernooi ging de winst naar Gert-Jan van Peer en Erwin van Riel. Erwin pakte dus de dubbel. Zij bleven het koppel Alex van Ginneken en Frans Kemmeren voor. Er werden ook deze keer geen 180-ers gegooid. De hoogste uitworp kwam op naam van Erwin van Riel met een fraaie finish van 90. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 23 november.

Darts: WBDF-competitie:
‘t Vaartje verliest
In Zundert verloor team ’t Vaartje met 6-3 van team Mission Impossible. Het team wat bestond uit Goof Verbunt, Davey Danyluk Ruud van Kollenburg en Patty v.d. Wiel kreeg maar moeilijk grip op het spel. Team ’t Vaartje doet goed mee in de competitie. Het staat op een fraaie derde plaats. Deze week gooit team ’t Vaartje op dinsdagavond tegen team ’t Wiel uit Bavel. Het zal dan proberen om het geschonden blazoen op te poetsen.

Reacties