DVVC wint met 10-0van Advendo

Foto:

Zondag 3 november was het rode lantaarn drager SV Advendo dat op bezoek kwam. Van echt tegenstand was geen sprake en DVVC won dan ook met grote cijfers.

Het duurde niet heel lang voordat de 1-0 op het scorebord stond. Na een goede aanval over links was het Dennis die de bal strak voor gaf. Het leek een houdbare bal voor de keeper maar die liet hem los. Dylan de Ruijsscher was er als de kippen bij en schoot hem goed binnen. Hierna volgende nog vele aanvallen van onder andere Geert, Jason Kuklewski en Dylan R.
Maar vaak was het de eindpass die niet zuiver was. Zo ook bij een aanval tussen Dennis en Jason K. Maar door goed reageren was het Jason die vanaf 18 meter uithaalde en de bal in de verre hoek zag verdwijnen. In de 1e helft waren er nog kansen voor Emran(schot hoog over) Maikel (schot naast) en Geert maar bleef het bij een magere 2-0.

Na de rust konden Dennis en Emran gaan douche en kwamen Nick en Amir daar voor in het veld. DVVC wilde dan ook de verschil in het veld ook uitdrukken in de score en dit zou dan ook gebeuren. De 3-0 werd gemaakt door Maikel op aangegeven van Geert. Kort daarna was het Amir die met een mooie solo voor de 4-0 zorgde en ook de 5-0 kwam op naam van Amir en weer was Geert de aangever.
Na de 5-0 kwam de good old Koen het veld in voor Maikel. Uiteindelijk vielen er nog 5 doelpunten en waren er 2 man met een hattrick. Eerst maakte Dylan zijn 2e van de middag maar was het Jason die de hoofdrol pakte. Eerst schoot hij zijn 2e binnen met rechts na een goede diepe bal van Stefan Celi om er vervolgens nog 2 te maken tegen zijn oude ploeg. Het was ondertussen 9-0 en waren er nog kansen voor de goed spelende Kacper, Amir en Koen.

Was er een betere eindpass geweest was de score hoger opgelopen en had bijna iedereen wel een doelpuntje kunnen maken. Ook de complimenten voor de verdediging met Jason Doti, Dylan Clemens, Stefan Celi, Nick, Koen en Keeper Tim want er gebeurde niet heel veel maar de momenten dat ze scherp moesten zijn waren ze dat. Het slot akkoord was voor Dylan R die zijn 3e doelpunt mocht bijschrijven en dus de 2e hattrick van de middag mocht voltooien.

Uiteindelijk toch een mooie uitslag van 10-0 (voetbal.nl zegt 9-0) en kan men gaan werken naar de topper van komende zondag tegen en bij koploper The Whiteboys.

Sportieve groet,
De natgeregende supporter

1-0 Dylan de Ruijsscher (assist Dennis)
2-0 Jason Kuklewski (schot)
3-0 Maikel (assist Geert)
4-0 Amir (schot)
5-0 Amir (assist Geert)
6-0 Dylan R (assist Amir)
7-0 Jason (assist Stefan Celi)
8-0 Jason (assist Kacper)
9-0 Jason ( assist Geert)
10-0 Dylan R ( assist Jason Kuklewski)

Reacties