Atledo Bruggenloop nieuw concept is groot succes

Foto:

Afgelopen zondag organiseerde Atledo de traditionele Bruggenloop. Ongeveer 100 deelnemers van zowel Atledo als uit Dongen gebruiken deze loop om te kijken hoe het gesteld is met hun conditie.

De deelnemers bepalen zelf, met een maximum van 5 ronden, hoeveel rondjes ze lopen. Ieder rondje is twee kilometer. Start en finish bij Atledo en halverwege twee keer de fietsbrug. Dit jaar lanceerde Atledo een vernieuwd concept: “Niet gezamenlijk starten maar gezamenlijk om half 11 finishen.” Dit betekende dat de deelnemers van te voren moesten bepalen hoelang ze dachten nodig te hebben om dit te halen. Zo werd er op verschillende momenten door de deelnemers gestart.

Zo liepen de deelnemers allemaal op hun eigen tempo 1 of meerdere rondjes. Het weer was prachtig en de sfeer was prima. Soms hoorde je een diepe zucht als weer de fietsbrug beklommen moest worden. De deelnemers kwamen rond half 11 voldaan over de finish. Een nieuw concept, een mooi evenement en zeker weer voor herhaling vatbaar.

De Rabobank CLubsupport heeft Atledo ook dit jaar weer royaal gesponsord. De cheque van € 2059,- werd na afloop van de Bruggenloop overhandigd. Atledo is hiervoor de Rabobank zeer dankbaar.

Reacties