Kim Huybregts wint Open De Valk Darts

Foto: CC0 Creative Commons

Zondag 20 oktober j.l. vond voor de 32e keer Open De Valk darts plaats in Café De Valk. Dankzij de medewerking van CAFÉ DE VALK hing er aan het toernooi een prijzenpot van bijna € 600. Er werd gespeeld om het single en koppelkampioenschap.

Vorig seizoen won Willy van de Wiel het single toernooi en William Leijten en Willy van de Wiel wonnen de titel bij de koppels. Willy en William waren niet aanwezig om de titels te verdedigen. Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Door winst op Dana Verhaegen en Kim Huijbrechts werden Carlo van Peer en Berry van Peer finalisten. Steven Raman en Brian Raman wonnen in de andere halve finale van Jurgen Evers en Corné van Mastrigt. In de finale ging de winst met 4-2 naar Carlo en Berry..

v.l.n.r. Berry, Brian, Carlo en Steven

De verliezersronde werd met 3-1 gewonnen door Danique Stroek en Joey Greyn tegen Johan Smulders en Bas van der Borst,

v.l.n.r. Joey, Danique, Johan en Bas

De hoogste uitworp ging naar Berry van Peer met 149, Berry gooide ook nog 120 uit. Brian Raman had een 134 finish, Martin Evertse 124 en Steven Raman 102. Hierna gingen de singles van start. Carlo van Peer ging naar zijn 2e finale door halve finale winst op Daan Bastiaansen. Kim Huijbrechts klopte als laatste Johan Smulders. In de finale was Kim niet af te stoppen en won met 5-0 (in 20-15-14-18 en 23 darts) die daarmee de titel open de valk voor zich opeiste, proficiat.

v.l.n.r. Daan, Johan, Carlo en winnaar Kim

Martin Kersbeeck won met 4-2 van Dennis van Strien in de finale van de verliezersronde.

Dennis en Martin

De hoogste uitworp was voor Daan Bastiaansen met 160 punten. Carlo van Peer gooide 136 uit, Mike de Decker 122, Kevin Lens 108 en Joey Greyn 106 en Kim Huijbrechst 105. In totaal werd er 52 keer 180 gegooid die allen werden beloond met een gratis consumptie. (maximaal 2 p.p.) Kim Huijbrechts scoorde er 9 stuks. Brian Raman en Joey Greyn deden dat 5 keer. Berry van Peer en Ramon Bressers hadden er 4, Ramon scoorde de 28.100e 180 goed voor een extra prijs van 25 euro. 3x 180 was er voor Daan Bastiaansen, Mike de Decker en Martin Kersbeeck. 2x 180 lieten Jurgen Evers, Carlo van Peer, Johan Smulders en Mark Bakx noteren. 1x 180 voor Corné van Mastrigt, Dennis van Strien, Remon van der Heiden, Dimitri Holowacki, Mark van Uden, Martin Evertse, Steven Raman en Kevin Lens.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE 

1. Kim Huijbrechts

2. Carlo van Peer

3. Johan Smulders

Daan Bastiaansen

5. Brian Raman

Remon van der Heiden

Mike de Decker

Dimitri Holowacki

WINNAARS KOPPELS 

1. Carlo van Peer – Berry van Peer

2. Steven Raman – Brian Raman

3. Dana Verhaegen – Kim Huijbrechts

Jurgen Evers – Corné van Mastrigt

5. Dimitri Holowacki – Remon van der Heiden

Mark Bakx – Kevin Lens

Dennis Hendrickx – Dennis van Strien

Martin Evertse – Corné van de Ouweland

VERLIEZERS SINGLE 

1. Martin Kersbeeck

2. Dennis van Strien

3. Mark Bakx

Jill Desmedt

VERLIEZERS KOPPELS 

1. Danique Stroek – Joey Greyn

2. Johan Smulders – Bas van der Borst

3. Roy Netten – Ramon Bressers

Samantha van Keulen – Mark van Uden

 

Het volgende toernooi is op zondag 27 oktober, single en koppels, graag tot dan. Kijk ook op www.falkie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen