JO19 schittert in nieuwe tenues

Foto:

Zaterdagmiddag 5 oktober kwamen de spelers en trainer van de JO19-1 als een eenheid het hoofdveld op lopen om met zijn allen in de goal plaats te nemen.

Strak gekleed in een DVVC groen trainingspak gesponsord door de shirtsponsor Automobielbedrijf Lion van Loon B.V.  De spelers kunnen ook de voetbalspullen voortaan in een mooie sporttas van en naar het sportpark nemen. De sporttas is gesponsord door wederom Lion van Loon samen met Rob van Rijswijk van Rob van Rijswijk Glaswerken.
De rugnummers zijn gesponsord door leider René de Jong van René de Jong Montage. René heeft ook samen met de spelers zelf, geregeld dat ze een mooie teamkrat met bidons hebben.

Als dank voor de sponsoring kregen de heren Lion, Rob en René uit handen van de jeugdvoorzitter van DVVC een fles en een boeket bloemen. Nadat de foto’s genomen waren, moest snel het trainingspak verruild worden voor het wedstrijd tenue. De sponsors bleven uiteraard ook de wedstrijd kijken om hun zonen en hun vriendenteam aan te moedigen. Na een enerverende wedstrijd bleven de 3 punten in Dongen.

Gefeliciteerd mannen en veel plezier met de trainingspakken en tassen. Heren nogmaals dank voor de sponsoring, namens de spelers, leider en DVVC.

Reacties