ONI omzeilt lastige klip in Gameren met 1-2 winst

Foto:

Opnieuw heeft ONI de zoete smaak van een overwinning mogen smaken. Een smaak die men nu overigens ruim een jaar in competitie- en bekerverband heeft mogen smaken want ja zolang is het geleden dat ONI een officiële wedstrijd heeft verloren.

Ook afgelopen zaterdag was het bingo voor de Oranje Blauwe leeuwen, al was het krapjes aan, maar wel verdiend. De vele meegereisde supporters hadden zich al verzoend met een gelijk spel, want kwam ONI in de 54e minuut op 0-1 door een treffer van Sander de Bont zo kwam Gvv in de 89e minuut op 1-1 en moest ONI met 10 man verder omdat aanvoerder Ferry van Kessel iets te veel tegen de leidsman gezegd zou hebben en zijn 2e gele kaart ontving en dus kon inrukken .

ONI stroopte de mouwen nog verder op, De moe gestreden de Bont werd vervangen door Superman Lars vd Kletersteeg en dat betaalde zich uit. Miste de Bont de scherpte op het laatst, zo scherp als een mes was alleskunner Lars vd Kletersteeg. De staf aan ONI zijde had zich al laten ontvallen dat dit weer een wedstrijd voor Lars zou kunnen zijn als hij binnen de lijnen kwam, en warempel de gedachte werd nog bewaarheid ook, amper binnen de lijnen liet de getergde Lars van zich horen en zien met eerst een kopbal die via de lat nog over vloog, maar 30 sec later wist hij met een uiterste kracht inspanning de bal met zijn schoenmaat 44 achter de grabbelende GVV doelman te deponeren.

Hij deed het dus weer als invaller en opnieuw zette hij alles en iedereen in vuur en vlam. Met recht draagt hij nu de naam SUPER INVALLER. Met zijn treffer bezorgde hij ONI drie hele dure punten in zware wedstrijd, op een zwaar veld tegen een lastig te bespelen Gvv. Voorafgaande aan de wedstrijd kregen de beide selectie teams uit handen van G.A.Schilderwerken, R v R en Rosenbrandadministraties een nieuw trainingspak, een spelers tas en een wedstrijd polo uit gereikt. Met deze prachtige kledij lopen de beide selectie teams er weer bij om door een ringetje te halen en zijn spelers en technische staf trots om dit alles te mogen dragen.

Men kan de sponsoren maar op één manier bedanken voor hun inmiddels jaren lange verbondenheid en dat is met een prijs aan het einde van het seizoen. de enige woorden die passen bij een dank woord aan deze drie sponsoren zijn, TROTS, DANKBAARHEID EN RESPECT. ONI zal nu a.s. Zaterdag de ongeslagen status van ruim een jaar willen verlengen met een week wanneer BZC op bezoek komt. Om maar met de woorden van Trainer Kusters te eindigen , niets en niemand wint er in ‘s Gravenmoer. Game On!!

PROGRAMMA ONI 12 OKT
THUIS
15.00 ONI 1 – BZC’14
12.30 ONI 2- BARONIE
13.00 ONI 3 – TSC

UIT
14.00 SV REESHOF – ONI 4

Reacties