Dongense Darts Competitie

Foto: CC0 Creative Commons

Ronde 5 Dongense Darts Competitie.

Na 2 nederlagen is er weer een winst voor HBHB in de Tweede Divisie. Op bezoek bij Het Karrewiel 1 was HBHB duidelijke de betere en won met 9-4 de wedstrijd. Pijlloos leed vorige week een pijnlijk verlies tegen TROTS. Tijd om het recht te zetten. No Mercy kwam op bezoek, maar Pijlloos gaf geen thuis. 2-11 de einduitslag voor No Mercy. Voor No Mercy finishte Nick van Kuijk 101 en 96. Het Vaartje 1 staat een beetje sneaky in het midden, maar hebben nog wat wedstrijden in te halen. En kunnen dan zomaar gaan meedoen om de titel. Zeker na de 9-4 winst op Darth Vader. De Nifkes van ’t Vaartje speelde ook thuis. TROTS kwam op bezoek en waren goed voorbereid op de nummer 3. 8-5 de winst voor TROTS waarmee de eerste plaats wordt verstevigd. DVDVD was deze ronde vrij. De 180 teller blijft staan op 2. TROTS aan de leiding voor Pijlloos, maar de beide teams uit Het Vaartje staan dichtbij.

In de Eerste Divisie mocht Op Dreef 3 de nieuwe koploper No Score verwelkomen. Op Dreef was niet echt onder de indruk en pakte zo de eerste 7 punten. No Score haalde slechts 3 punten in totaal en verloor met 10-3 van Op Dreef. Nie te pijle ontving Falcon dat de punten hard nodig heeft om uit de grijze middenmoot te komen. Maar Nie te Pijle duwt Falcon juist verder naar onderen, want Nie te Pijle pakt gewoon met 10-3 de winst. De Tobbers ontsnapte aan een dikke nederlaag tegen Het Karrewiel 2. Met tactische wissels wisten ze toch nog wat punten te pakken en zo het verlies op 5-8 te houden. Jeroen de Leeuw van De Tobbers finishte 119. Gijle Peile had geen moeite met 4P dat nog geen winst heeft behaald deze competitie. 11-2 de score voor Gijle Peile. New Bundy’s ontving Vrolijke Bull. Vrolijke Bull weet net wat meer punten te pakken en kon oa door een 180 van Mike van de Beemd met 8-5 winnen. De 180 teller stat op 5. No Score is weer van de kop af. Vrolijke Bull en De Tobbers bovenaan waar Vrolijke Bull nog een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Malle Bull nam het op tegen the Dartons in de Dongense Ere Divisie. Bij een 4-4 tussenstand was Malle Bull het helemaal kwijt. Alle resterende punten werden door The Dartons opgeharkt dat zo won met 9-4. Pim van Boxel van Malle Bull gooide een 180. Het Karrewiel 13 speelde tegen Up to the bar. Het was niet de avond van Het Karrewiel zullen we maar zeggen. 13-0 de score voor Up to the bar dat zo goeie zaken doet op de ranglijst. Hans de Jong van K13 finishte 107. De ranglijst is zeker niet van belang voor Triple Trouble. Het won al wel deze competitie, maar er komt voorlopig geen nieuwe winst. Op Dreef 12 was in de koppels duidelijk te sterk en liep uit naar een 9-4 zege. Voor Op Dreef scoorde Kevin Lens 3x 180 en Dennis van Strien 2x 180 en een 122 checkout. Voor Triple Trouble noteerde Ton Verhoeven een 117 finish en Antos Jankowski een 103 uitworp. De 180 teller is gestegen naar 19. The Dartons en Up to the bar staan gelijk bovenaan. Op Dreef 12 daar net achter met een wedstrijd minder.

Reacties