Jeu de Boules De Vaart Erin (DVE): Monette Couleau en Jan Kennekens winnen

Foto: CC0 Creative Commons

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd de tweede wedstrijd van het seizoen gegooid.

Na de poules werden de kruisfinales afgewerkt. Hierin versloegen Jack Heerkens en Wil Brekelmans het koppel Wilma Kemmeren en Lucien Snoeren. Het werd 13-4. In de andere kruisfinale waren Monette Couleau en Jan Kennekens te sterk voor Judith Schellekens en Goof Verbunt. Hier werd het liefst 13-0. Hierdoor moesten Jack en Wil het in de finale opnemen tegen Monette en Jan. Het werd ee enerverede strijd die door Jan en Monette met 13-9 werd gewonnen.

Kleine finale: Petra van Gils en Anton Huijbregts
In de kleine finale ging de winst naar Petra van Gils en Anton Huijbregts. Zij waren in de finale met 13-8 te sterk voor Piet Scheepers en John van Gils. Piet en John hadden eerder Helga Snoeren, de kampioen van de eerste wedstrijd en Dennis Vermond met 13-11 uitgeschakeld. Helga en Dennis gooiden ongelukkig. Ze verloren steeds, maar de schade bleef steeds beperkt tot maximaal twee punten.

6-10: Toernooi De Vaart Erin
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt door gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) op zondagmiddag 6 oktober al weer de derde wedstrijd van het seizoen gegooid. Deze wedstrijd telt weer mee voor de ranking. Dit is een open toernooi, waarbij de koppels gericht geloot worden. Je kunt je hiervoor individueel aanmelden. Door de gerichte loting ontstaan er steeds min of meer gelijkwaardige koppels. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen.

Reacties