Dongense Darts Competitie

Foto: CC0 Creative Commons

De 3-e ronde van de Dongense Darts Competitie.

De Nifkes van ’t Vaartje 2 gaan door met winnen in de Tweede Divisie. Het seizoen is nog jong, maar de 2-e overwinning is alweer binnen voor Nifkes van ’t Vaartje. HBHB werd redelijk kansloos met 9-4 aar huis gestuurd. Darth Vader was goed op weg om TROTS een flinke nederlaag te bezorgen. 5-1 voor, 6-3 voor, maar het bleef bij een kleine 7-6 overwinning. Pim Brouwer van Darth Vader finishte 85. DVDVD speelde tegen Pijlloos. Pijlloos was toch wel een stukje sterker en won overtuigend met 10-3 de wedstrijd. Het Karrewiel 1 tegen No Mercy werd uitgesteld. Het Vaartje 1 was deze ronde vrij. Pijlloos staat 1 punt boven TROTS, maar De Nifkes van ’t Vaartje komen eraan.

De Tobbers beginnen warm te draaien in de Eerste Divisie. Was daar vorige week al een kleine winst, nu werd er weinig heel gelaten van 4P. 11-2 de ruime winst en De Tobbers gaan weer meedoen om de bovenste plaatsen. Nie te Pijle tegen No Score ging gelijk op. Alleen in de koppels 501 pakte No Score er net 1 meer en won zo de wedstrijd met 7-6. Op Dreef 3 kreeg vorige week een onverwachte nederlaag te verwerken. Maar nu kwam New Bundy’s op bezoek. Mooi moment om dat eens weg te poetsen. En zo ging het ook. Op Dreef scoorde oa door een 180 van Patrick Pruijssers en 117 finish Wesley Lambooij een ruime 10-3 overwinning op New Bundy’s. De koploper Het Karrewiel 2 moest op bezoek bij Falcon. Makkie zou je zeggen, maar er zit natuurlijk wel bergen ervaring in het team. Falcon is op fronten sterker dan Het Karrewiel die avond en pakt met 9-4 de winst. Voor Falcon noteerde Kenneth Janssen een 180 en finishte Thomas van Schijndel 100. Vrolijke Bull noteerde wederom een winst. Normaal is uit naar Gijle Peile altijd lastig, maar dat was nu niet echt het geval. Een duidelijk 10-3 score voor Vrolijke Bull met een 115 finish voor Bram Roosen. De 180 teller staat hier op 3. Vrolijke Bull heeft de leiding overgenomen. Het Karrewiel 2 en De Tobbers op plaats 2.

Triple Trouble heeft zijn eerste winst binnen in de Ere Divisie. Up to the bar 1 leek wat beter in de wedstrijd te zitten, maar dan zijn daar altijd nog koppels tac/tic. Triple Trouble pakt daarmee de wedstrijd met 7-6. Op Dreef 12 tegen The Dartons levert altijd vuurwerk op. Maar het vuurwerk komt maar van 1 kant deze keer. Op Dreef 12 is duidelijk sterker en regelt voor The Dartons hun 2-e nederlaag alweer deze competitie. Voor Op Dreef noteerde Johan Smulders een 180, Dennis van Strien een 180 en finishte Rick Verschure 100. Het Karrewiel 13 tegen Malle Bull werd uitgesteld. De 180 teller staat hier op 10. Op Dreef 12 heeft de leiding overgenomen.

Reacties