Specials Event bij Atledo in Dongen weer een feestje

Foto:

Op zaterdagmiddag 7 september was het Specials Event op de atletiekbaan van Atledo in Dongen. We verwelkomden atleten van Spado (Bergen op Zoom) Gloria Atletiek ( Baarle Nassau) en ACW66 (Waalwijk) en Atledo (Dongen)

Voor Sven van den Berg, Hans van den Broek, Maurice Laros, Mylan de Rooy Rick Standaert, Colin Bressers, Jorrit Heijkant, Rachelle Ramakers, Denise en Melissa Verheijen en Nahum Buisters is het een van de weinige mogelijkheden om binnen de regio aan een atletiekwedstrijd mee te doen. In een heel gemoedelijke sfeer werden de onderdelen 60m sprint, hoogspringen, vortexwerpen, verspringen, kogelstoten en 400m loop door de 11 atleten gedaan. Het leverde blije gezichten op en verschillende persoonlijke records. In de pauze genoten we van een fruitspies en een groentedip en na afloop stond er soep met stokbrood klaar mogelijk gemaakt door sponsoring door de Rabobank.

Voor alle atleten was er na afloop een diploma met daarop hun prestaties en voor iedereen een medaille, omdat we allemaal winnaars zijn. We zien al uit naar de volgende editie van dit Specials Event en hopen dan nog meer verenigingen te verwelkomen. Jongeren en volwassenen die net iets meer aandacht nodig hebben zijn welkom om bij de Atletiek op Maat groep eens te proberen of atletiek hun sport kan zijn. Misschien ben jij er dan de volgende keer ook bij op het Specials Event.

Reacties

article
110393
Op zaterdagmiddag 7 september was het Specials Event op de atletiekbaan van Atledo in Dongen.
https://dongen.nieuws.nl/sport/20190910/specials-event-bij-atledo-in-dongen-weer-een-feestje/
2019-09-10T10:39:11+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2019/09/10103906/atledo1009.jpg
Sport