Van den Assum Opticiens winnaar 24e Sponsortoernooi Jeu de Boules.

Foto: CC0 Creative Commons

De Jeu de Boules Club Dongen kan elk jaar rekenen op hun trouwe sponsoren. Het bestuur van de vereniging beschouwt dit gezelligheidstoernooi als een tegenprestatie voor de financiële ondersteuning, die de club ook dit jaar weer mocht ontvangen.

Dit jaar namen 34 teams deel. De opkomst was weer, zoals altijd, goed te noemen. De sfeer prima en het weer liet zich van de goede kant zien. Onder het genot van een hapje en drankje, verzorgt door de barcommissie en bestuur, werden de onderlinge contacten aangehaald. De buitenploeg had alles ook weer netjes op orde om te kunnen beginnen. Toen de wedstrijden begonnen bleek er een sportieve strijd in daad en woord. Alle teams moesten 3 wedstrijden spelen om uit te maken wie de jaarlijkse wisselbeker voor een jaar mee naar huis mocht nemen.

De winnaar werd dit jaar het team: “van den Assum Opticiens”. Zij kunnen de gewonnen wisselbeker nu, een jaar lang, laten zien in hun winkel aan de Tramstraat 19 in Dongen om deze volgend jaar weer te kunnen verdedigen.

Komende zaterdag 14 september 2019 zullen de beker en promotie-degradatie wedstrijden voor de ZCC gespeeld worden in Dongen door 20 teams, elk team bestaat uit 4 spelers. Zij gaan in totaal 60 wedstrijden spelen die dag.

De Jeu de Boules Club Dongen hebben met drie teams meegespeeld in de Zomer Club Competitie (ZCC) regio Zuid-West van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). In deze ZCC competitie 2019 heeft Dongen een prachtige prestatie geleverd in 3 verschillende klassen. Dongen 1 en Dongen 2 zijn kampioen geworden, en promoveren rechtstreeks. Dongen 3 is 2e geworden na een spannende strijd om de eerste plaats.

Misschien is uw belangstelling gewekt. Wij zijn te vinden in de Deken Batenburgstraat 2 (links naast het zwembad)

Reacties