ONI boekt zakelijke overwinning op Raamsdonk

Foto:

Met een 2e beker winst partij staat ONI er goed op om de 2e ronde van de Beker competitie te bereiken.

Na een verdiende 3-5 overwinning uit bij Raamsdonk kan ONI het a.s. Zaterdagmiddag vanaf 15.15 zelf afmaken om de volgende ronde te bereiken. Het verschil in spel was deze middag heel erg groot in vergelijking met vorige week tegen Dongen. Natuurlijk had Raamsdonk het volste recht om de bus te parkeren voor het eigen doel, en was het aan ONI om de bus van zijn plaats te krijgen.

Met super invaller en mooiste doelpunten maker Lars vd Kletersteeg op het doel, Daan van Beelen viel in de Warming up geblesseerd uit, lukte het ONI niet om de raamdonkse touringcar van zijn plaats te krijgen. Het was zelfs Raamsdonk wat op 1-0 kwam in de 10e minuut. ONI krabbelde zich eens achter de oren en kreeg van uit de dug out te horen dat het allemaal wat feller moest.! Dat gaan we dan eens eens doen moesten de DRIE J’s (Jory, Jaap en Jessie) gedacht hebben, wie de beste zanger van deze drie is laat ik maar in het midden, maar de J met het grootste woord was wel Jaap vd Waarden.

Met een zuivere hattrick ( 1-1, 1-3 en de 1-4 zong hij het hardst van allemaal. Ook de 2e J Jessie liet weer van zich horen en zien en schonk ONI de 1-2 en ontpopt hij zich publiekslieveling gezien het applaus welke hij ontving nadat hij gewisseld werd in de 2e helft. Er was natuurlijk één man die niet achter kon blijven met een doelpunt en dat was Beer de Bont, hij wist met de 2-5 zijn niet al te gelukkige middag toch nog positief af te sluiten. De gelegenheidsdoelman en alleskunner Lars vd Kletersteeg moest ondanks zijn prima inbreng toch drie keer de gang naar het netje maken, maar kan terug kijken op een ondanks dat geslaagde middag.
Het hard werkende Raamsdonk kreeg ondanks de mindere middag van ONI geen vat op de Oranje Blauwe brigade en moest uiteindelijk de nederlaag vol komen terecht slikken.

We hoeven ons niet te schamen waren de wond helende woorden van trainer Louis Rovers. Voor ONI wacht nu a.s. Zaterdag het treffen met RFC, in de onderlinge confrontatie zal beslist worden wie er door gaat in de beker, waarbij ONI de beste papieren heeft gezien de punten en het doelsaldo. Voor ONI telt overigens maar éénding en dat is winst, men wil koste wat kost de 3 punten binnenshuis houden om zo de eerste bekerronde met 9 uit 3 te kunnen afsluiten. Ook ONI 2 rammelt aan de poort van de 2e ronde na een eclatante 5-0 winst partij op Cluzona en na de winstpartij op Olympia.

Om deze 2e ronde te bereiken zal ONI 2 Zaterdag middag directe concurrent SCO 2 moet verslaan. Beide teams staan op 6 punten, maar SCO heeft het voordeel van een veel beter doelsaldo. De mannen van Ad Broeders en Rini Netten weten dus wat er van hen verwacht word, Strijd, Passie en Beleving om de mannen uit Oosterhout een halt toe te roepen. Het kan dus a.s Zaterdagmiddag weleens gaan spoken op Sportpark ‘T Wiel, vanaf 12.30 bent u welkom want dan trap het 3e team af voor hun Derby tegen SSC’55 SPANNING EN SPEKTAKEL IN HET VOORUITZICHT wie wil daar nu niet getuige van zijn.!!

PROGRAMMA ONI 14 SEPT
THUIS
15.15 ONI 1 – RFC
15.00 ONI 2 – SCO
12.30 ONI 3 – SSC
10.30 016 – BLC
09.30 015 – WSC
09.00 012 – RWB

UIT
15.00 NEO – ONI vetr
11.00 WASPIK – 013
10.30 sv CAPELLE – 010
11.00 WASPIK – 09

Bijlagen

Reacties