Erwin van Riel wint Van Leijsen-ranking

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de derde wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Erwin van Riel. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem. In de finalepartij won Erwin met 3-2 van Goof Verbunt. De verliezerronde werd gewonnen door Gert-Jan van Peer

Winst Goof Verbunt en Wilma Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst naar Goof Verbunt en Wilma Kemmeren. Zij waren te sterk voor Ton Kemmeren en Gert-Jan van Peer. Het werd een nipte 3-2 overwinning. Erwin had een mooie uitworp van 80. Er werden deze keer geen 180-ers gegooid. De verliezerronde ging naar Erwin van Riel en Frans Kemmeren. De volgede wedstrijd is op zaterdagavond 21 september.

Darts: WBDF-competitie:
‘t Vaartje wint eerste wedstrijd
In de competitie van de West Brabantse Darts Federatie pakte team ’t Vaartje de winst in de eerste partij. In Geertuidenberg werd het tegen team D’n Berg 6-3. Team ’t Vaartje bestaat uit Hans de Jong, Ruud Kollenburg, Patty v.d. Wiel, Davy Danyluk, Ton Kemmeren en Goof Verbunt. Met de 6-3 overwinning had team ’t Vaartje dus een prima start. Team ’t Vaartje goit de thuiswedstrijden op dinsdagavond. Deze week moet het in eigenhuis aantreden tegen team Linq uit Raamsonksveer. Ook dit team won de eerste wedstrijd met 6-3.

Reacties